Aşkın Tarifi 7. Bölüm Full İzle! 19 Temmuz Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin iddialı yaz yapımlarından biri olan Aşkın Tarifi dizisi, ekranlardaki macerasına tam gaz devam ediyor. Bir haftalık bayram molasına giren Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümünde Naz, her şeyi öğrenmek için harekete geçiyor. Peki, Aşkın Tarifi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarındaki ekran macerasına devam ediyor. Pek çok yaz dizisinin reyting nedeniyle erken finale gittiği bu sezonda Aşkın Tarifi, hatırı sayılır reytingler alması nedeniyle ekranlardaki konumunu koruyor. Fırat’ın intikam hikayesinin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığı Aşkın Tarifi dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisi karşısına çıkıyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 6. bölümü ile çıkan Aşkın Tarifi dizisinde; Fırat ile Naz arasındaki gerilim giderek arttı. Taylan’ın Fırat’ın arkadaşını kendi ofisinde yakalaması üzerine gerçeğin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığı Aşkın Tarifi dizisinin son bölümünde; Fırat hiç yapmak istemediği bir seçim yapmak zorunda kaldı. Bu seçimden dolayı yemek yarışmasının ön elemesini kaçıran Fırat, Naz’ı sinirden deliye döndürdü. Zaten Fırat’a kızgın olan Naz, artık Fırat’a ve ailesine dair yalan yanlış şeyler düşünmeye başladı. Öte yandan Fırat eski nişanlısı ile karşılaşıp bu yola niye çıktığını hatırlayınca, Naz ile arayı düzeltmek için harekete geçti. Naz’ı evine davet eden Fırat, Naz’ın kendisi hakkındaki haberleri bilgisayardaki dosyada yakalamasına ise hiç hazırlıklı değildi.

Aşkın Tarifi Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına bayram molasının ardından 7. bölümü ile çıkacak olan Aşkın Tarifi dizisi, gerçeklerin ayyuka çıkmaya başladığı sahneleri ekranlara getirecek. Aşkın Tarifi dizisi 7. bölüm fragmanına göre; karşılaştığı dosyalar karşısında merakına yenik düşen Naz, gerçek bir cevap almak için Fırat’ın karşısına dikilecek. Fırat gerçeği söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, Naz’ın gerçekleri duymayı hak ettiğine karar verecek. Aşkın Tarifi dizisi yeni bölümü ile 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü Kanal D ekranlarına gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.