Şef Akademi Full İzle! 21 Temmuz 2021 Şef Akademi 23. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yarış severleri hafta içi yalnız bırakmayan Şef Akademi Doğada iddialı yarışına kaldığı yerden devam ediyor. Tolga’nın takımının değişmesi ile birlikte karışan işler, yarışmacılar arasındaki gerginliğin artmasına neden oluyor. Peki, Şef Akademi Doğada 22. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 23. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV ekranlarının yaz sezonunda seyircisine merhaba demiş olan Şef Akademi, hafta içi Doğada formatı ile izleyenlerini yalnız bırakmıyor. Şef Akademi yarışmacıları için kurulmuş olan çiftlikte hafta içi her gün ünlü sunucu Öykü Sertel liderliğinde toplanan yarışmacılar, birbirinden taze ürünler ile yemeklerini süslüyor. Her gün Türkiye’nin en ünlü şeflerinden birini konuk eden Şef Akademi Doğada, yarışmacıların akademiden olabildiğince yararlanabilmesini amaçlıyor. Öte yandan günün sonunda yemeklerini konuşturan takımlar; diğer takımlardan ve günün şefinden puanları toparlayarak, haftanın asıl yarışına avantajlı girmeye çalışıyor. Şef Akademi Doğada, hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi Doğada 22. Bölümde Neler Oldu?

Şef Akademi Doğada yarışması, seyircisinin karşısına en son 22. bölümü ile geldi. Şef Akademi Doğada yarışmasının 22. bölümünde; programın konuk jüri üyesi dünyaca ünlü şef Hazer Amani oldu. Yarışmacılara “yahni ve sebzeli bulgur pilavı” yapmayı öğreten Hazer Amani, günün sonunda aynı tabağı onlardan istedi. Hazer Amani’nin yahnisi için mor takımdan Arzu, kırmızı takımdan Tolga, yeşil takımdan Murat ve turuncu takımdan Ruşa birbirileri ile yarıştı.

Günün sonunda şeflerden 7, diğer takımlardan ise toplam 15 puan alan Arzu; günü 22 puan ile tamamladı. Murat yeşil takıma 21 puan kazandırırken, Ruşa turuncu takıma 25 puan kazandırdı. Günün en yüksek puanını alan Tolga ise, 29 puanı kırmızı takım hanesine yazdırdı. Öte yandan Tolga’nın turuncu takımdan kırmızı takıma geçmesi eski ekip arkadaşı Muhammet ile arasını açarken, yarışmada soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.

Şef Akademi Doğada 23. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircinin karşısına 23. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Şef Akademi Doğada programı, yine Türkiye’nin en ünlü şeflerinden birini konuk edecek. Yarışmacıların ciddi olmayan tavrı konuk olan şefi delirtirken, yarışmacılar beklemedikleri bir şekilde zor zamanlar geçirecek. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.