Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 20 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Aşk Mantık İntikam, heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ozan ile Esra’nın geçmişe dayanan aşklarının yeniden alevlenmeye başladığı Aşk Mantık İntikam dizisinde işler bu kez biraz karışıyor. İşte dizinin merak edilenleri ve son bölüm izleme linki haberimizde...

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Aşk Mantık İntikam, heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ozan ile Esra’nın geçmişe dayanan aşklarının yeniden alevlenmeye başladığı Aşk Mantık İntikam dizisinde işler bu kez biraz karışıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 8. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 9. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi, tüm heyecanıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden FOX TV ekranlarına uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, orijinalinden daha çok izlenmesi ile Türk dizi eleştirmenlerini hayrete düşürüyor. İddialı konusu ve romantik aşk hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitleyen Aşk Mantık İntikam dizisi, No:9 Productions imzalı olarak seyirci karşısına çıkıyor. Yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olan Aşk Mantık İntikam dizisi, her cuma saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8. bölümü ile çıkan Aşk Mantık İntikam dizisinde roller biraz değişti. Aşk Mantık İntikam dizisinin 8. bölümünde; Esra, Ozan’ın Çağla ile bir ilişkisi olup olmadığını anlamak için harekete geçti. Ozan’ın yüzüne doğrudan “Çağla ile ilişkiniz mi var?” diye soran Esra, Ozan’dan hayır cevabını alınca mutlu oldu. Ancak bu cevap, Esra’nın Ozan’a giderek kapıldığını anlamasına sebep olunca; Esra Ozan’dan uzaklaşmak için harekete geçti. Ozan’dan köşe bucak kaşan Esra, daha da köşeye sıkışınca işler biraz karıştı. Bir karar vermesi gereken Esra, duygularını anlamaya çalışırken; bu kez Ozan, Esra’nın peşinden koşmaya başladı.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 9. Bölümde Neler Olacak?

FOX TV ekranlarına bu akşam 9. bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisinde gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlayacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin 9. bölüm fragmanlarına göre; Çınar ve Çağla, Esra’nın Ozan’ın eski karısı olduğunu öğrenecek. Ozan’ın Esra’ya olan aşkını itiraf etmesi ise, Aşk Mantık İntikam dizisinde her şeyi karıştıracak. Aşk Mantık İntikam, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.