Şef Akademi Full İzle! 21 Ağustos 2021 Şef Akademi 17. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Şef Akademi gönülleri fethediyor Şef Akademi 15.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 14. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV ekranlarının iddialı yarışması Şef Akademi, şampiyonuna adım adım yaklaşmaya devam ediyor. Bu hafta da bir yarışmacısına veda edecek olan Şef Akademi yarışmasında artık iddialı cümleler değil, bıçaklar konuşuyor. Öte yandan Şef Akademi yarışmasının bu haftaki ünlü konuğu görenleri adeta şaşkına çeviriyor! Peki, Şef Akademi 16. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 17. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Bir tür aşçılık yarışması olan Şef Akademi, FOX TV ekranlarındaki iddialı yarışına kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanlı bir yarış ile seyircisine nefesleri tutturan Şef Akademi yarışması Arda Türkmen, Ayhan Sicimoğlu ve Ali Ronay’ın jüri üyeliğinde gerçekleştiriyor. Her hafta dört ayrı yarışma turu ekranlara gelen Şef Akademi yarışmasında ilk yarış dokunulmazlık için oynanıyor. Son yarışı ise, elenmemek için oynayan yarışmacılar, bıçaklarını bırakmamak ve önlüklerini çıkarmamak için mücadele veriyor. Şef Akademi, her cumartesi pazar seyircisinin karşısına çıkıyor.

Şef Akademi 16. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 16. bölümü ile gelen Şef Akademi yarışması, bir ismine daha veda etti. Fenomen yarışma Şef Akademi programının 16. bölümünde; ilk olarak takım değiştirme yarışması gerçekleştirildi. Bu yarışmanın ardından yarışmacıların yeni takımları belli olurken; Berat yeşil takıma, Çağlar kırmızı takıma geçti. Ardından ilk dokunulmazlık oyununu oynayan ekiplerden dokunulmazlık sandalyesine oturan takım kırmızılar oldu. Kalan yarışmacılar bireysel olarak dokunulmazlığı kapmaya çalışan yarışmacılardan Kadir, Ruşa ve Berat dokunulmazlığı alamayan isimler arasına girdi. Elenmemek için son kez mutfağa giren Kadir, Ruşa ve Berat üç renkli niyokki yemeği yaptı. Günün sonunda Ruşa ve Kadir bıçağını korumaya devam ederken, Şef Akademi yarışmasında bıçağı bırakan son isim Berat oldu.

Şef Akademi 17. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

FOX TV ekranlarındaki yarışına 17. bölümü ile devam edecek olan Şef Akademi yarışması, bu hafta bir yarışmacısına daha veda edecek. Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakterine hayat veren ünlü oyuncu Merve Dizdar’ı konuk edecek olan Şef Akademi yarışması, ilk gününde takım dokunulmazlığını ekranlara getirecek. Bu akşam 17. bölümü ile gelecek olan Şef Akademi, saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.