Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 26 Ağustos 2021 Full İzle! Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 744. Bölüm Günün Birincisi ve Puan Durumu ne Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Ekranlara yeni sezonda yepyeni bir formatla çıkan Demet Akalın, artık Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstleniyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunun ilk hafta yarışını sunan Demet Akalın, hafta finaline de yavaş yavaş yaklaşıyor. Peki, Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 25 Ağustos kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 26 Ağustos günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Demet Akalın’ın iddialı sunumuyla ekranlarda fırtınalar estirmeye başlayan Gelinim Mutfakta yarışması, dört gelinin kaynanası ile birlikte yarışmasını konu alıyor. Yemek yarışması formatı üzerinde ilerleyen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında; gelinler yemek yaparken, kaynanalar gelinlerin isimsiz olarak sunduğu tabaklara puanlar veriyor. Günün birincisine çeyrek altın, haftanın birincisine ise beş adet altın bileziğin verildiği Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, hafta içi her gün saat 13.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 25 Ağustos Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranlara en son 743.bölümü ile gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, 25 Ağustos 2021 tarihli bölümünün çeyrek altınını kazanan ismini buldu. Demet Akalın’ın eğlenceli sunumu ve hareketli şarkılarıyla güne başlayan gelinler, en iyi pirpirim aşı yemeğini yapmak için birbiriyle yarıştı. Yeni sezonun ilk haftasında; Aslıhan, Ebru, Yağnur ve Yaren isimli gelinlerin yarıştığı Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında günün sonunda hem kaynanalar hem de Demet Akalın gelinlere puan verdi. Jüri konumunda olan kaynanalar ve Demet Akalın’dan en yüksek puanı kapan Aslıhan, Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasının verdiğii çeyrek altının sahibi oldu.  

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Ekranlara artık ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın’ın sunumuyla gelen Gelinim Mutfakta yarışması bugün haftanın finaline bir kala seyirci karşısına çıkıyor. 26 Ağustos 2021 Perşembe günü yayınlanacak olan bölümünde gelinlerine lezzetli bir yemek yaptıracak olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, altın bileziklerden önce günün çeyrek altınını kazanan ismi arıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.