MasterChef 2021 Full İzle! 8 Eylül 2021 MasterChef 61. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle!

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Türkiye’nin popüler yarışması MasterChef Türkiye 2021 yarışına hız kesmeden devam ediyor. Yeni haftaya yeni bir takım ile başlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışı oluşan ilginç takımlar ile birlikte daha da karışıyor. Peki; MasterChef 61. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 60. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

MasterChef Türkiye 2021 yarışması yeni bölümleri ile TV8 ekranlarındaki dördüncü sezonuna hız kesmeden devam ediyor. Yeni haftaya yepyeni bir takım ile başlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının mavi takımına bu hafta Hasan kaptanlık yapıyor. Hasan’ın kaptanlığında mavi takımda yarışan Sergen, Eren, Şükrü, Tahsin, Milhan, Tunahan ve Mustafa’ya karşı kırmızı takımın kaptanlığı Safanur yapıyor. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni oluşan kırmızı takımında ise; İbrahim, Burcu, Dilara, Azize, Hamza, Mert ve Emre yarışıyor. MasterChef Türkiye 2021 haftanın her günü saat 20.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

MasterChef 60. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 60. bölümü ile gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, haftanın ilk takım yarışını seyircisi ile buluşturdu. Yılın üçüncü MasterClass’ını gerçekleştiren MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, yarışmacılara çeşitli konularda eğitim verdi. Balık ve deniz ürünleri konusunda eğitim veren Mehmet Şef, balığın püf noktalarını ve deniz tarağı yapmayı öğretti. Somer Sivrioğlu ise, tabaklama çeşitleri ve porsiyonlamayı MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarına gösterdi. Öte yandan günün sonunda MasterClass için yarışan yarışmacılardan en iyi 8 kişi; Safanur, Burcu, Dilara, İbrahim, Eren, Şükrü, Emre ve Azize oldu. Bu yarışmacılar, günün ikinci etabında “Dil Möniyer” yapmak için kıyasıya bir yarış içerisine girdi. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının üçüncü MasterClass’ını kazanan isim Eren oldu.

MasterChef 61. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 61. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 61.bölümünde yılın üçüncü MasterClass’ı gerçekleştirilecek. MasterClass yarışının ardından bir yarışmacının sürpriz hediye kazanacağı MasterChef Türkiye 2021 yarışması saat 20.00’da TV8 ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.