Masumlar Apartmanı 38. Bölüm Full İzle! Masumlar Apartmanı 14 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni yayın sezonuna bomba gibi başlamaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi 38. bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Reyting rekorlarını alt üst eden Masumlar Apartmanı dizisinin son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Masumlar Apartmanı 38. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni yayın sezonuna bomba gibi başlamaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi 38. bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Reyting rekorlarını alt üst eden Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bölüm heyecanı zirve yaptı. 14 Eylül Salı Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça Youtube izle! Masumlar Apartmanı 38. bölüm full izle!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve sosyal medyanın en çok konuşulan televizyon yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonda da merakla bekleniyor. Yeni bölümü iple çeken Masumlar Apartmanı hayranları, şimdiden sosyal medyada konuşmalara başladı. Yine geçen sezon olduğu gibi TRT 1 ekranlarından yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümü 14 Eylül 2021 Salı günü izleyicilerle buluşuyor.

Masumlar Apartmanı 38. Bölüm Full İzle

Ekranların reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonda 38. bölümüyle TRT 1'de! 14 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00’de sevenleriyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda da bazı değişiklikle yapıldı. Dram dolu konusuyla milyonları ekran başına toplayan Masumlar Apartmanı 38. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça Youtube izle! Yeni sezona bomba gibi girmesi beklenen Masumlar Apartmanı dizisi yine birbirinden heyecanlı bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

İnci'nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci'nin onu terk etmemesi için ikna etmek ister. Kararlı duran İnci, başka bir gerçeği öğrenince olayların akışını tamamen değiştirir. Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzüntü duyarken bir yandan da Naci’nin gidişiyle karmakarışık duygular içine girer. Ailesini toparlamaya çalışan Safiye’nin zor zamanları işleri çıkmaza sokar.

Esat ise Gülben’in onunla görüşmeme sebebini öğrenmek için harekete geçer. Tüm çabayı gösteren Esat en sonunda Gülben ile konuşmayı başarır. Öte yandan Gülru ve Tomris'in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Naci ise, Safiye'ye kararını açıklamak için planlarını devreye sokar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.