Müge Anlı 15 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 15 Eylül 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 15 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin ardını aramaya devam ediyor. Yeni bölümü ve sıcak gelişmeleri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine büyük bir ilgiyle bekleniyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki yerini 15 yıldır alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu sezon da şüpheli ölüm ve kayıp dosyalarını tozdu raftan indiren Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu sıralar tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Şen kardeşler ve Özkan çiftinin cinayetini araştırıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, sıcak gelişmelerini seyircisine aktarmak için saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayına geçiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 14 Eylül’de Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 14 Eylül 2021 Salı günü buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; İzmir Selçuk’ta 2018 yılında çalıştırdıkları markette katledilen Şenay ve Hasan Özkan çiftinin cinayetindeki şüpheli durumları ekranlara getirdi. Çiftin kızlarının şüphelendiği market çalışanı Kubilay’ın evinin markete ne kadar yakın olduğuna dikkat çeken Müge Anlı, çiftin saldırı esnasındaki seslerini Kubilay ve babasının nasıl duyulmadığı sorusu üzerinde durdu. Çiftin ellerinde olan kırıklara dikkat çeken Müge Anlı, o esnada çıkacak olan sesin şiddetini tartıştı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir tanık; “Hasan Baba market ile benim evim 50 metredir, akşam evde tektim. Markete doğru baktığımda 30-40 yaş arası, üzerinde kaşe mont olan ve fiziksel özellikleri Kubilay Bey’e benzeyen birini gördüm” dedi.  

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yeni bölümü ile çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı şüpheli kayıp ve ölümlerle ilgili sıcak gelişmeleri seyircisinin karşısına çıkaracak. Yeni bölümünde Şen kardeşler cinayetinin kilit detaylarını ekranlara getirecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Özkan çiftinin cinayetini de araştırmaya devam edecek. Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV aracılığıyla seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.