Müge Anlı 16 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 16 Eylül 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, reytinglerini alt üst etmeye devam ediyor. Yeni sezonunda prime kuşağında yer alan dizilere bile kafa tutan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu sıralar Hasan ve Şenay Özkan’ın kan donduran cinayetini araştırıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna iddialı konularını araştırarak devam ediyor. 2008’den bu yana yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şimdilerde, tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Özkan çifti cinayetini konuşuyor. Her gün konuyla ilgili yeni ipuçlarına ulaşan Müge Anlı ve ekibi, olayın arka perdesini aydınlatmaya çalışıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV’de saatler 10.00’ı gösterdiğinde başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 15 Eylül 2021 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Hasan ve Şenay Özkan çiftinin cinayetini ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; ailenin kızlarının şüphelendiği Kubilay ve babası Muhittin olay gününü anlattı. Bir gece işlettikleri markette katledilen Hasan ve Şenay çiftinin yanında çalışan Kubilay ve babası Muhittin’in hemen bakkalın üzerinde yaşadığına dikkat çeken Müge Anlı, olay yerine gelen jandarma ve siren seslerini nasıl duymadıklarını sorguladı. Duymadıklarını iddia eden baba ve oğul, jandarmanın kapıyı çalması üzerine çiftin ölümünü öğrendiklerini savundu. Konuyla ilgili konuşan adli tıp uzmanı Şevki Sözen, bu sesin duyulmamasının imkansız olduğunun altını çizdi. Öte yandan çiftin öldürüldüğü sabah markete gelen bir toptancının olduğuna dikkat çeken Müge Anlı, adı geçen toptancıyı bulmak için harekete geçti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 16 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 16 Eylül 2021 Perşembe günü de gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Özkan cinayetinin arka perdesini araştırmaya devam edecek. Ele aldığı konular ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktararak güne başlayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu sabah saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.