Kazara Aşk 11. Bölüm Full İzle! 16 Eylül 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 1. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Kazara Aşk 11. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

 Ekranların sevilen dizisi Kazara Aşk, yazdan sezona geçiş yapan diziler arasında yer alıyor. yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Kazara Aşk dizisinde bu sefer tüm gerçekler ortaya bir bir dökülüyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 10. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kazara Aşk dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Star TV ekranlarının eğlenceli dizilerinden biri olan Kazara Aşk, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Güler’in paylaştığı Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan gibi popüler isimler yer alıyor. Eğlenceli ve tesadüfi bir aşk hikayesini konu alan Kazara Aşk, her bölümü ile seyircisini adeta kahkahaya boğuyor. Kazara Aşk dizisinin yeni bölümleri her hafta perşembe günü saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Kazara Aşk Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen dizisi Kazara Aşk, en son 10. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Kazara Aşk dizisinin son bölümünde; Civan’ın hamilelik yalanına istemeden ortak olan Şimal, bu yalandan sıyrılmak için yeni bir plan yapmaya başladı. Çocuğu düşürmüş gibi yapmak için iyi bir plan kuran Şimal, planını devreye sokamadan Civan tarafından engellendi. Civan’ın karşı atağıyla devam eden yalan tam ortaya çıkmak üzereyken, Şimal bu kez Nazlı’nın hamile olduğunu öğrendi. Nazlı, Şimal’e bunun da bir oyun olduğunu söyleyince işler biraz durulsa da ikili yalanlarını daha fazla saklayamayacaklarını fark etmeye başladı.

Kazara Aşk Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam yeni bölümü ile gelecek olan Kazara Aşk dizisi, 11. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan 11. bölüm fragmanına göre; Civan, sonunda Şimal’a aşık olduğunu kabul edecek. Bunu arkadaşına söylerken duyacak olan Nazlı, Civan’ı bir kez daha zor duruma düşürecek. Öte yandan gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkacağı Kazara Aşk dizisinin yeni bölümünde Tahsin ve Vildan, her şeyi öğrenmeye başlayacak. Kazara Aşk bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.