İkimizin Sırrı 7. Bölüm Full İzle! 20 Eylül 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

İkimizin Sırrı 18 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının yeni gözdesi İkimizin Sırrı, yazdan sezona uzanabilen nadir diziler arasında yer alıyor. Güney Kore yapımlı bir diziden ATV ekranlarına uyarlanan İkimizin Sırrı dizisinde bu hafta, Alp ve Neva arasında gerçekleşen evlilik duyulmaya başlanıyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İkimizin Sırrı dizisindeki tüm detaylar…

Bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract dizisinden senaryoya uyarlanan İkimizin Sırrı, kocasının ölümünün ardından çocuğu ayakta kalmak için mücadele veren Neva’nın dram dolu hikayesini konu alıyor. Orijinal hikayesi ve başarılı oyunculuk performansıyla seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başaran İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda; Leyla Feray ve Aras Aydın başrollerde olmak üzere, Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kısa süre içerisinde reytinglerde hatırı sayılır bir yol kat eden İkimizin Sırrı, her pazar saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son geçtiğimiz hafta buluşan İkimizin Sırrı dizisi, 6. bölümünü ekranlara getirdi. İkimizin Sırrı dizisinin 6. bölümünde; Alp ve Neva evlilik sırlarını korumaya devam ederken; Neva mutfaktaki tüm yetkiyi aldı. Bu durum restorandakilerin dikkatini çekerken, Neva kendisini ispat etmek için daha çok çalışmaya başladı. Alp ve Neva’yı her fırsatta ilişkileri noktasında sınayan çevresi ise, aralarındaki yakınlaşmanın sebebini anlamaya çalıştı. Öte yandan Emir ve Korhan oluşturduğu tehlikeli ortaklık, Alp’in karşısına yeni bir sınav olarak çıktı.

İkimizin Sırrı Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta 7. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan İkimizin Sırrı dizisi, çok konuşulacak bir bölümü ile ekranlara gelecek. İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanlarına göre; Alp’in üvey annesi ve kardeşi, Alp’in eski sevgilisi Ece ile işbirliği içerisine girecek. Alp’in karşısında yeni bir cephe oluşurken; Neva’nın Ece’ye Alp ile evli olduğunu söylemesi üzerine aile bir kez daha karışacak. İkimizin Sırrı dizisi 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.