Uzak Şehrin Masalı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 19 Eylül 2021 Uzak Şehrin Masalı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Uzak Şehrin Masalı, geçtiğimiz hafta çıktığı ekran macerası yoluna hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile hikayesini daha da derinleştirecek olan Uzak Şehrin Masalına ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Uzak Şehrin Masalı, geçtiğimiz hafta çıktığı ekran macerası yoluna hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile hikayesini daha da derinleştirecek olan Uzak Şehrin Masalı, ilk bölümünde gördüğü ilgiyi daha da artırmayı planlıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uzak Şehrin Masalı dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Geçtiğimiz hafta itibariyle 25 Film imzalı olarak FOX TV ekranlarına gelmeye başlayan Uzak Şehrin Masalı, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı isimler olan Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar bulunmaktadır. Aslıhan Güner (Umay Başkomiser), Barış Kılıç (Kürşat), Timur Acar (Affan), Zeynep Eronat (Aliye) ve Begüm Birgören (Sonay)’in başrollerini paylaştığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, ilk bölümünden yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Bu hafta hikayesini biraz daha seyircisine açacak olan Uzak Şehrin Masalı, her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara yenice merhaba demiş olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, geçtiğimiz hafta 1. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1. bölümünde; kocası Affan’dan gördüğü zulme daha fazla dayanamayan Umay, bir gece çocuklarını da alarak yaşadığı konaktan kaçtı. Ablasına sığınmaktan başka bir çaresi olmayan Umay, doğduğu ve büyüdüğü Eskitepe’ye geldi. Bir süredir küs olduğu ablasının yanına sığınmak zorunda kalan Umay ve abla Sonay kırgın günleri geride bırakırken; Umay’ın karşılaştığı gizem dolu bir adam, Umay ve çocuklarının kaderini de etkilemeye başladı.

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlginç bir hikayeyi ekranlara getirmeye başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisi, bu hafta 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanlarına göre; Umay Kaçak adam Kürşat’ın ablası Sonay’in kocası olduğunu öğreniyor. Bunun üzerine beklemediği bir şekilde şaşıran Umay, Kürşat’ın hep tanıdık gelmesine anlam vermeye başlıyor. Öte yandan Kürşat, Affan’a karşı Umay ve çocuklarını korumak için harekete geçiyor. Merakla beklenen Uzak Şehrin Masalı, bu pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.