Esra Erol'da 21 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Eylül 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 21 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 21 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 21 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 21 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonunun iddialı konu ve konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, haftanın ikinci gününde de çok konuşulacak yüzleşmelerine yer vermeye devam ediyor. Mağdurların sesi olmak için yayın hayatına başlayan Esra Erol’da hala aldatılan veya kayıplarını arayan kişileri misafir ediyor. Peki, Esra Erol’da programı 21 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 20 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni sezonuyla seyircisinin dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor. Yeni sezonunda da ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin ekranına gelen Esra Erol’da 2015’ten bu yana aynı format ile yayınlanıyor. Aldatılan eşlerin sesi olan Esra Erol’da aynı zamanda biyolojik yakınlarını ve kayıp akrabalarını arayan kişileri de konuk ediyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçiyor.

Esra Erol’da Programı 20 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlardaki yerini 20 Eylül 2021 Pazartesi günü de alan Esra Erol’da programı son bölümünde çok konuşulacak yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünün ilk konuğu annesini aramak için gelen Fadime oldu. Bütün yükün üzerine kaldığını söyleyen Fadime gözyaşları içerisinde annesinin ortaya çıkmasını istedi. Esra Erol’da programının ikinci konuğu 22 yıldır evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Akkaya oldu. Evi terk eden eşi Özlem’i aramak için gelen Mehmet Akkaya, Esra Erol’dan dakikalar içerisinde müjdeyi aldı. Öte yandan kızının babasını aramak için programa gelen Zalike, eşi Akif ile yüzleşti.

Esra Erol’da Programı 21 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 21 Eylül 2021 Salı günü yeni bölümü ile gelecek olan Esra Erol’da programı, yeni konu ve konuklarını seyircisinin karşısına çıkaracak. Eski konu ve konuklarının iddiaları ile ilgili sıcak gelişmeleri de ekranlara getirecek olan Esra Erol’da çiftler arasındaki yüzleşmelerine de kaldığı yerden devam edilecek. Yeni bölümleri büyük bir ilgiyle beklenen Esra Erol’da, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.