Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 24 Eylül 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle de izleyicilerin radarına takılıyor. Ekranların en iddialı bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster programında 21 Eylül 2021 Cumartesi yeni bölüm izleme linki ve fragmanı haberimizde...

Kim Milyoner Olmak İster 21 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının uzun süredir vazgeçilmez yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, hız kesmeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte seyirci karşısına çıktığı günü değiştiren Kim Milyoner Olmak İster, bu haftadan itibaren yeni gününde seyircisiyle buluşuyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Ekranlardaki yolculuğuna 2011 yılından bu yana gelmeye devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, her hafta yeni yarışmacılarıyla büyük ödülü olan 1 Milyon TL’nin sahibini aramaya devam ediyor. Ekranların yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaya başlanan Kim Milyoner Olmak İster 12 sorudan oluşan bir bilgi yarışması olarak seyircisinin karşısına çıkıyor. Baraj sorularına göre yarışmacıların kazandığı parayı belirleyen Kim Milyoner Olmak İster yarışmacılarına bir de 4 joker hakkı sunuyor. Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Kim Milyoner Olmak İster, artık her cuma saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 14 Eylül 2021 Salı günü gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, seyircisine kültür dolu bir akşam yaşattı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde; 6 farklı yarışmacı yarıştı. “Ali Hadi Bara, Zühtü Müridoğlu ve Şadi Çalık hangi sanat dallarında eserler vermiştir?”, “Arapça’dan Türkçe’ye geçen salep kelimesinin kökeninin anlamı nedir?” ve “Nüfusu 1 milyon üzerinde olan bir ülkede ikamet eden hangi şehirde yaşıyor olabilir?” gibi soruları yarışmacılarına soran Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu hafta da büyük ödüle sahip olan çıkmadı. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran yarışmacı 1000 TL alarak, yarışmaya erkenden veda eden Semanur isimli yarışmacı oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Genel kültür yarışıyla seyircisinin karşısına bu hafta da çıkacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, yayın gününü bu hafta itibariyle değiştiriyor. Yeni sezonda her cuma, saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, yine birbirinden iddialı yarışmacıları ağırlamaya hazırlanıyor. Yeni bölümleri merak edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 20.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.