Müge Anlı 22 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Eylül 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, dur durak bilmeden şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşmeye devam ediyor. Ele aldığı her dosya ile Türkiye’nin gündemine oturan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün seyircisiyle buluşuyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümünde ele aldığı konuların derinliklerine inen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekibi, pek çok şüpheli kayıp ve ölümün sır perdesini kaldırıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Eylül’de Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 21 Eylül 2021 Salı günü buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı konular ile ilgili birbirinden ilginç ipuçlarını ekranlara getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını son bölümünde; bir yıl önce eşinden boşandıktan sonra sosyal medya hesabında ölüm ilanı vererek, ortadan kaybolan Türkan Hanım’ın ailesini konuk etti. Programa teyzesini aramak için katılan Melike Hanım, teyzesinin Ersin isimli biri ile birlikte olduğunu ve Ersin Bey’in Türkan Hanım’ı çok kıskandığını ifade etti. Ortadan kaybolan kadını Bartın’da bulan Müge Anlı, telaşlı aileye müjdeli haberi verdi. Gaziosmanpaşa’da dün kaybolan Ayhan’ı da bulan Müge Anlı, 12 yaşındaki çocuğu da ailesi ile kavuşturdu. Ele aldığı Şen Kardeşler cinayetinde bu kez bakıcı Selvi’yi mercek altına alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bakıcı Selvi'nin eski gelinini konuk etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 22 Eylül 2021 Çarşamba günü de gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümünde ele aldığı konular ile ilgili sıcak gelişmeleri ekranlara getirecek. Şen Kardeşler cinayetinin ipuçlarını takip etmeye de devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.