Esra Erol'da 22 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Eylül 2021 Çarşamba Atv Canlı İzle!

Esra Erol 22 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 22 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 22 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 22 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programlarından biri olan Esra Erol’da hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlgi çekici aldatma hikayelerini seyirci karşısına getirmeye devam eden Esra Erol’da programının yeni sezonunda da en çok yüzleşmeler konuşuluyor. Peki, Esra Erol’da programı 22 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 21 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Seyircisinin karşısına 2015 yılından bu yana bambaşka bir formatla çıkan Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programının yeni sezonuyla ekranlara geliyor. Yeni sezonunda da biyolojik ailesini ve kayıp yakınlarını aramaya devam eden Esra Erol’da çiftler arasındaki ilginç aldatmalara da ev sahipliği yapıyor. Şimdilerde ilginç konu ve konuklarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi bir kez daha başaran Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 21 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 21 Eylül 2021 Salı günü gelen Esra Erol’da programı, çok konuşulacak yeni konularıyla seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşi Gizem Yangöz’ün evden kaçtığını söyleyen Onur Bey’i konuk etti. Dört çocuğunun devlet yurdunda olduğunu belirten Onur Bey, eşinin Hakan isimli bir şahsa kaçtığını söyledi. Canlı yayına bağlanan Gizem Hanım; “Son 2 çocuğunun babası Onur değil, bunu kendisine defalarca söyledim, üzerine uzaklaştırma kararı alıp, boşanma davası da açtım” dedi. Öte yandan eşi Zalike Hanım ile yüzleşmek için stüdyoya gelen Akif Bey, yurtdışında yaşadığı için boşanma davası açamadığını ve şu an hemen boşanmak istediğini söyledi.

Esra Erol’da Programı 22 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisiyle buluşmaya devam eden Esra Erol’da programı 22 Eylül 2021 Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Devam eden yüzleşmeleri ile seyircisinin dikkatini üzerine çekecek olan Esra Erol’da yeni konuklarının da dertlerini dinleyecek. Seyircisinin yeni bölümlerini sabırsızlıkla beklediği Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.