Müge Anlı 23 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 23 Eylül 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı dikkat çekici dosyaları ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Son bölümünde iki kişiyi daha ailesiyle buluşturan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Eylül’de neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm detaylar…

Ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayet dosyaları ile bu sezon da tüm dikkatleri üzerine çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Yeni sezonunda sonucunu herkesin merakla beklediği Şen Kardeşler ve Şenay ailesinin ölümünü araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümlerini seyircisine merakla bekletiyor. Sonuca ulaşamamış dosyalarda elde ettiği önemli ipuçlarıyla ailelerin içine su serpen Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 22 Eylül 2021 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, iki kaybı ailesine kavuşturdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; ölüm ilanını yazdıktan sonra ortadan kaybolan Türkan Hanım, stüdyoda ailesine kavuştu. Dün ortadan kaybolan 17 yaşındaki Öykü, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ailesine kavuşturduğu ikinci kişi oldu. Öte yandan Şen Kardeşler’in cinayetini ele almaya devam Müge Anlı ile Tatlı Sert, bakıcı Selvi ile Emel’i yakın merceğe aldı. Bakıcı Selvi’nin şüpheli tavırlarına dikkat çeken Müge Anlı, Selvi’nin konuyla ilgili söylediklerini seyircisine aktardı. Bakıcı Selvi’nin bakıcı Emel’in o cinayeti duyacağını dile getirdiğini ifade etti. Şen ailesinin aile dostu olan kişiler ise, konuyla ilgili bildiklerini anlattı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Her sabah sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 23 Eylül 2021 Perşembe günü de ekranlara gelecek. Yeni bölümünü Şen Kardeşler’in cinayetine dair elde ettiği ipuçları ile açacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, eşini aramak için gelecek yeni bir ismi de konuk edecek. Ekranların fenomen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.