Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 23 Eylül 2021 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı seyircisiyle buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümünde abileri için bir araya gelecek olan kardeşler, denizleri bir kez daha titretmek için harekete geçiyor. İşte size Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin son bölüm fragmanı ve izleme linki...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı seyircisiyle buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümünde abileri için bir araya gelecek olan kardeşler, denizleri bir kez daha titretmek için harekete geçiyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ekranlara yenice merhaba demiş olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, ES Film imzası ile TRT1 ekranlarına gelmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve kaptan-ı deryası olarak bilinen ünlü denizci Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesini seyircisi ile buluşturmaya devam eden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi; İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın yaşamını seyirci karşısına çıkarıyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İlyas Reis, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil Altan, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Tolga Akkaya, Cem Bender, Gülcan Arslan, Melis Babadağ, İsmail Filiz ve Miraç Sözer gibi birbirinden ünlü isimleri kadrosunda buluşturan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, her perşembe saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 1. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son ilk bölümü ile gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, sezona iddialı bir giriş yaptı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin son bölümünde; Midilli’den çıkan ve dünyanın çeşitli yerlerine savrulan dört kardeşin hikayesi ele alındı. Midilli’de esnaflık yapan en büyük abi İshak, kardeşlerin hasreti ile yanıp tutuşurken; Hızır, ilmin ve sırların peşinde koştu. Öte yandan Destina’ya olan aşkı nedeniyle Midilli’den İskenderiye’ye kardeşi İlyas’ı da alarak giden Oruç Reis ise, denizlerdeki en azılı korsanlardan biri olan Enrico ile savaştı. Savaşan sağ çıkan Oruç Reis, Enrico’nun abisi Poseidon’un tüm sinirini üzerine çekerken; Hızır, Sultan Cem’in oğlu Murat’ın peşinden tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıktı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, bu hafta 2. bölümünü ekranlara getirecek. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre; abi İshak denizlerin Poseidon’u olarak anılan bir korsan tarafından kaçırılacak. Abilerini kurtarmak için harekete geçecek olan kardeşler, Poseidon’un elinden İshak’ı almak için bir araya gelecek. Yeni dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.