Esra Erol'da 24 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Eylül 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 24 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 24 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 24 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 24 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların fenomen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da Türkiye’nin gündemini belirleyen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonuna birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla merhaba diyen Esra Erol’da programı, hafta içi her gün seyircisiyle buluşuyor. Peki, Esra Erol’da programı 24 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 23 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2015 yılından bu yana devam eden Esra Erol’da programı, yeni konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısında çıkmaya devam ediyor. İlginç aldatma hikayelerini, evden kaçan kişileri arayanları ve biyolojik ailesini bulmak isteyenleri programına konuk eden Esra Erol’da bu sezon da kamusal arabuluculuk görevini üstleniyor. Stüdyosunda ağırladığı konukların yaşam öyküleri ile her gün Türkiye’nin gündemini belirleyen Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 23 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 23 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Esra Erol’da programı, bir kez daha ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünün ilk konuğu Gizem ve eşi Onur oldu. “Kocam Onur beni mağdur etti” diyen Gizem, eşinden boşanmak istediğini dile getirirken, Onur elinde çiçekler ile Gizem’den son bir şans daha istedi. Hakan’ın yanına kaçtığını kabul eden Gizem, Hakan ile arasında bir ilişki olduğunu da kabul etti ve Onur’un son şans istediğini bir kez daha ret etti. Programa biyolojik ailesini bulmak için başvuran Nurgül, müjdeli haberi programın son bölümünde Esra Erol’dan aldı. Biyolojik annesini ile stüdyoda kucaklaşan Nurgül, abisi ve ablasının da yolda olduğunu öğrendi. Aralarındaki çarpık ilişki ile tüm Türkiye’yi şoke eden Ahmet, Gülşah ve Fatma ise, bir yüzleşme daha yaşadı. Gülşah, Ahmet beni mağdur ederken; Fatma, Ahmet’in kendisini dövdüğünü itiraf etti.

Esra Erol’da Programı 24 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek olan Esra Erol’da yine ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde geçmişten gelen konuların sıcak gelişmeleri seyirciye aktarılacak. Çiftler arasındaki yüzleşmenin son perdesini açacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.