Sabahın Sultanı Seda Sayan 25. Bölüm 24 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 25. Bölüm Tamamı Tek Parça 24 Eylül 2021 Cuma Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 24.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Eğlencenin ve bilginin adresi haline gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümlerini seyirci karşısına çıkarmaya devam ediyor. Bir haftasının da sonuna yaklaşan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bu kez herkesi şaşırtacak sürpriz isimleri konuk ediyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 24. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 25. bölüm gündemleri neler? İşte, Sabahın Sultanı Seda Sayan programı hakkındaki tüm detaylar…

Star TV ekranlarının yeni sezon sürprizi olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümlerini merakla bekleten Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, sağlık alanını duayenleri, mutfağın şefleri ve magazin dünyasının sansasyonel isimlerini aynı anda ağırlıyor. Hafta içi her gün saat 09.45’te başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, Global Medya imzası ile Star TV kanalından yayınlanıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 24. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 23 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 24.bölümünü izleyicisiyle buluşturdu. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümündeki konukları; Dr. Feridun Kunak, Doç. Dr. Hayati Akbaş, Dr. Hakan Özörnek ve Şef Mehmet Sur oldu. Dr. Feridun Kunak ile “koronavirüs bulaş yolları, diz ağrılarına iyi gelen ev yapımı krem tarifi, baldırsokan sineği tehlikesi” gibi konuları tartışan Seda Sayan, seyircisinin bilgilenmesi için konuyla ilgili detayları uzmanına sordu. Şef Mehmet Sur; hastalıklara şifa veren şehriye pilavı ve evde doğal kolajen olarak işlev gören kemik suyu yapımını Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın seyircisine özel olarak anlattı. Öte yandan Doç. Dr. Hayati Akbaş, burun estetiğinde doğallığın nasıl sağlanması gerektiğini aktarırken; Dr. Hakan Özörnek, tüp bebek tedavisindeki yeniliklerden bahsetti.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 25. Bölüm Gündemleri Neler?

Bugün seyirci karşısına haftanın son bölümü ile çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 25. bölümünü ekranlara getirecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yeni bölümünde sağlık alanının duayenlerini bildiklerini anlatmak için birbirleriyle yarışacak. Ünlü konukları ile de sabah eğlenceli bir merhaba diyecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.