Arka Sokaklar 596. Bölüm Full İzle! 24 Eylül 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 581. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 581. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 596. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Arka Sokaklar, aksiyon dolu bir haftaya da merhaba demeye hazırlanıyor. Yeni haftasında ekibi yeni bir maceraya sürükleyecek olan Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 596. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 595. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

En uzun soluklu Türk dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 16. sezonunun yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Macera ve aksiyon dolu hikayesiyle seyircisini yeniden ekran başına kilitlemeyi başaran Arka Sokaklar dizisinin başrollerini hala Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi birbirinden iddialı isimler paylaşıyor. İddialı bölüm ile haftaya giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 595. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlarına en son geçtiğimiz hafta gelen Arka Sokaklar dizisi, 595. bölümünü seyircisi ile paylaştı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; Engin ve Başak’ın kaçırılan bebeğinin peşine düşen ekip, Memo bebeği kurtarmak için canını tehlikeye atmaktan hiç çekinmedi. Ferhat ve Mahmut’un ayrı ayrı peşine düşen Rıza Baba ve ekibi, Ferhat’ı malları ile birlikte Poyrazköy’de yaptığı baskın neticesinde ele geçirdi. Ekibe yeni dahil olan Emre ve Aslı, alışma süreci içerisindeyken; güneyde çıkan yangınlara kayıtsız kalmayan ekip, bu kez yangın ile mücadele için sahadaydı. Öte yandan İstanbul’un yeni seri katili olan Ziya, ekipten birini ağına düşürünce işler karıştı.

Arka Sokaklar Dizisi 596. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, 596. bölümünü yayınlayacak. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanına göre; Hüsnü ve Esra evlilik için hazırlıklara başlarken; hiç beklemedikleri bir tepki ile karşılaşacak. Bu tepki nikah masasında almaları işleri zorlaştırırken; ekip Melike’yi kaçıran yeni seri katil Ziya’nın peşine düşecek. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.