Esra Erol'da 27 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Eylül 2021 Pazartesi Atv Canlı İzle!

Esra Erol 26 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 26 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 26 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 27 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da son dakika gelişmeleri ile yeni haftasına merhaba demeye hazırlanıyor. Sıcak gelişmeler ve merak edilen yüzleşmeleri ile haftaya başlayacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’da seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Esra Erol’da programı 27 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 24 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni haftasına merhaba demek için geri sayıma başlıyor. Kayıp yakınlarını ve aldatıldığı için boşanmak isteyen eşleri stüdyosunda ağırlayan Esra Erol’da programı, bu hafta da ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yapıyor. Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Esra Erol’da saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 24 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 24 Eylül 2021 Cuma günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşinin Muharrem Ovalı’ya gitmek için evden kaçtığını ifade eden Yıldıray Bey, eşi ile barışmak istediğini ve geri dönmesi halinde eşini affedeceğini dile getirdi. Stüdyoya eşinin boşanma baskılarından dolayı gelen Mahizer Hanım, eşinin “Beni boşamazsan seni gerekirse çocukların gözünün önünde öldürürüm” tehditlerine maruz kaldığını ifade etti. Bunun üzerine eşinin ortadan kaybolduğunu söyleyen Mahizer Hanım, Esra Erol’dan eşini bulmasını istedi. Esra Erol, hem Muharrem Ovalı’nın hem de Mahizer Hanım’ın eşini buldu. Eşleri telefon aracılığıyla yüzleştiren Esra Erol, karşı tarafı kendisini rahatça ifade edebilmesi için stüdyoya davet etti.

Esra Erol’da Programı 27 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 27 Eylül 2021 Pazartesi günü de gelecek olan Esra Erol’da programı, yeni bir haftaya merhaba diyecek. Muharrem ve Mahizer’i eşi ile yüzleştirecek olan Esra Erol’da programı, derdine çare arayan yeni konuklarını da stüdyosunda ağırlayacak. Yeni bölümlerini seyircisinin merakla beklediği Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.