Müge Anlı 29 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Eylül 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en iddialı yapımlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümlerini seyircisine sabırsızlıkla bekleten Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayına başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Ekran yolculuğuna 2008 yılından bu yana hiç ara vermeden devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonunda tüm Türkiye’nin dikkatini çeken bir cinayet dosyasını ele almaya devam ediyor. Yeni sezonunda Şen Kardeşler cinayetinin dosyası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp kişileri aileleri de kavuşturmak için çabalıyor. Hafta içi her gün saat 10.00’da seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Eylül’de Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 28 Eylül 2021 Salı günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp bir genç kızı daha ailesine kavuşturdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 9 Eylül’de kaybolan 15 yaşındaki Ezgi, bulundu. Yayından sonra Abdullah’ın ailesinin evine geldiği iddia edilen Ezgi, genç erkeğin ailesi tarafından polise teslim edildi. İki gencin aileleri canlı yayında hakkındaki iddialara yanıt verirken; genç kız evde huzursuz olduğu için kaçtığını iddia etti. Tüm Türkiye’nin sonucunu büyük bir merak ile beklediği Şen ailesi cinayetini dün de ele almaya devam etti. İddiaların odağında olan Labit Bey’in eşi Yıldız Hanım, Labit ile Emel arasında bir ilişkisi olduğuna inandığını söylerken; Müge Anlı, dün ifadeye çağrılan Labit Bey’den DNA ve doku örneği alındığını duyurdu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 29 Eylül 2021 Çarşamba günü de gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün günü sıcak gelişmeleri ile açacak. Ele aldığı şüpheli cinayet dosyaları ile ilgili ipuçlarının takibine devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.