Aşk Mantık İntikam 15. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 1 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni gözdesi haline gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümlerini seyircisinin karşısına çıkarmaya devam ediyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümüne ilişkin fragman ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 15. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların yeni gözdesi haline gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümlerini seyircisinin karşısına çıkarmaya devam ediyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde kartları açık oynamaya başlayan Çınar ve Ozan, Esra’yı artık seçim yapması için sıkıştırmaya başlıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 14. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 15. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden FOX TV ekranlarına uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, No:9 Productions imzası taşıyor. Başrollerini Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi isimlerin paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin romantik konusu, her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ozan ve Esra arasında geçmişte yaşanan bir aşk üzerine gelişen maceraları konu alan Aşk Mantık İntikam dizisi, her hafta cuma günü saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Aşk Mantık İntikam Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Mantık İntikam, en son 14. bölümünü yayınladı. Aşk Mantık İntikam dizisinin 14. bölümünde; Ozan’dan uzaklaşmak için Çınar’ın Antalya’daki ofiste çalışma teklifini kabul etti. Bunu duyan Ozan, Esra’dan vazgeçemeye karar verdi ve Çınar’ı saf dışı bırakacak bir plan yaptı. Bu planın üzerine Çınar uçağı kaçırırken; Esra, Ozan ile Antalya’da baş başa vakit geçirmek zorunda kaldı. Çınar, Antalya’ya gidip, Esra’yı yalnız bırakmamak için harekete geçerken; Çağla, Ozan’ın gidişi ile sarsıldı ve yeni planını devreye soktu. Ozan ve Esra’nın baş başa anlarını görüntületen Çağla, Esra’yı ailesi ve mahallesi ile tehdit etti. Bunun üzerine bir seçim yapmak zorunda kalan Esra, Ozan’a Çınar’a karşı bir şeyler hissettiğini söyleyerek, onu terk etti.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 15. Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümleri büyük bir merak ile beklenen Aşk Mantık İntikam dizisi, bu hafta 15. bölümü ile ekranlara gelecek. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 15. bölüm fragmanlarına göre; Çınar, Çağla ile Ozan evliliğinde yaşananlardan haberdar olmak isteyecek. Öte yandan Çınar ve Ozan, Esra’yı bir seçim yapması için sıkıştırmaya başlayacak. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.