Sabahın Sultanı Seda Sayan 31. Bölüm 4 Ekim 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 31. Bölüm Tamamı Tek Parça 4 Ekim 2021 Pazartesi Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 4.10.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni haftasına iki günlük aranın ardından merhaba diyor. Bu hafta sürpriz isimleri programında ağırlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, saat 09ç45’te başlıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 30. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 31. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının yeni sezon gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ekranlardaki yerini almaya hız kesmeden devam ediyor. Modadan güzelliğe, astrolojiden sağlığa pek çok konunun konuşulduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programında bu hafta birbirinden ünlü isimler seyircisi ile buluşmak için sabırsızlanıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayına geçiyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 30. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz cuma gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 30. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ve Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Karakuş stüdyoya konuk oldu. Erken menopoza karşı alınabilecek bitkisel önlemlerden bahseden Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu; kireçlenmeyi durdurmak, hamile kalmak ve bronşitin semptomlarını yavaşlatmak için de Sabahın Sultanı Seda Sayan programının izleyicisine özel formüller verdi. Öte yandan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının diğer konuğu olan Op. Dr. Murat Karakuş, baş ağrılarının sebeplerine dair açıklamalarda bulundu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 31. Bölüm Gündemleri Neler?

Yeni haftasına bugün itibariyle başlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 31.bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni haftasındaki ilk konukları; Selin Karacehennem ve Astrolog Dr. Şenay Devi olacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümünde; aldatan eşin belirtileri, kadın ve erkek ilişkileri 6 Ekim yeni ay döneminde burçlar gibi pek çok konu tartışılacak. Ekranların yeni fenomeni Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.