Masumlar Apartmanı 41. Bölüm Full Canlı İzle! Masumlar Apartmanı 5 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 41. Bölüm izle seçeneği ile 41. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 41. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT 1 ekranlarından yayınlanan ve milyonları ekran başına toplamayı başaran Masumlar Apartmanı dizisinde 41. Bölüm heyecanı yaşanıyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden Masumlar Apartmanı dizisinde merakla beklenen 41. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Masumlar Apartmanı 5 Ekim 2021 son bölüm tek parça Youtube izle! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

Son dönemin en çok konuşulan yerli televizyon yapımlarının başında gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yeni bölümleriyle yeni sezona bomba gibi başladı. Merakla beklenen Masumlar Apartmanı 41. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Esat’ın annesi, Gülben’i istemek için Safiye’nin yanına geliyor. Ancak isteme sırasında Gülben’in en çok korktuğu olay başına geliyor ve herkesin içinde altına kaçırıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Kardeşler, babalarını kaybetme korkusu yaşarken bir yandan da Han’a ulaşmaya çalışırlar. Gülben ve Neriman hastanede beklerken evdeki Safiye’ye sürpriz birinden destek gelir. Neriman’ın okula kayıt yaptırmadığını bilen Rüya, bu konuda harekete geçer. Han ve Anıl’a kendini kabul ettirmeye çalışan Rüya her yolu dener.

Han’ın bu olaylardan sonra artık onları yalnız bırakmaya dayanamayıp dönmesini bekleyen Gülben, onunla konuşmak ister. Eve döndüğünde ise Esat’ı terasa çağıran Gülben evlilik teklifi eder. Masumlar Apartmanı dizisinin merakla beklenen 41. Bölümü de TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi Yeni Bölümde Neler Olacak?

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Tansel Öngel'in paylaştığı Masumlar Apartmanı, 41. bölümüyle ekrana gelecek. Evlilik kararı alan Gülben ve Esat’ın ciddi bir adım atmak istediklerinde yaşayacakları olaylar herkesi şaşırtacak.

Sevilen dizinin yeni bölümünde Esat ve annesi Gülben’i istemeye geliyorlar. Onları bir anda gören Gülben yaşadığı büyük panik sebebiyle herkesin içinde altına kaçırır. Safiye ise uzun zamandır tedavi olduğu için görmediği Naci’nin klarnet sesini duyuyor. Masumlar Apartmanı 41. Bölüm tek parça Youtube izle!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.