Esra Erol'da 6 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 6 Ekim 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 6 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 6 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 6 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 6 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya bu hafta da devam ediyor. Birbirinden ilginç konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 6 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 5 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da programı, konuklarının sorunlarına çare olmaya devam ediyor. Boşanmak isteyen kişiler ve aldatılan çiftler arasında arabuluculuk misyonu üstlenmeye bu sezon da devam eden Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmeleri ile her gün Türkiye’nin gündemini belirlemeyi başarıyor. Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol’da saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 5 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 5 Ekim’de gelen Esra Erol’da programı seyircisi tarafından merak ile beklenen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; programa konuk olan ilk kişi babası Ramazan’ı aramak için gelen Özgül Hanım oldu. Özgül Hanım’ın babasını bulan Esra Erol, Özgül Hanım’a babasının öldüğünün bilgisini verdi. Babasının kardeşini de bulan Esra Erol, hala Emsal Hanım ile Özgül Hanım’ı telefon aracılığıyla kavuşturdu. Esra Erol’da programının ikinci konuğu kendisinden 20 yaş küçük Ekrem Parlak tarafından dolandırıldığını iddia eden Çeşminaz Hanım oldu. Ekrem Parlak ve eşi bu iddiaları kabul etmezken, Çeşminaz Hanım’dan davacı olacaklarını söyledi. Esra Erol’da programının üçüncü konuğu olan Mustafa ve Necmiye, yüzde 50 engelli olan kızları Merve’ye kavuştu. Öte yandan anlaşmalı boşanmaya yanaşmayan Ayşegül ve Özkan çifti, son bir kez yüzleşmeye karar verdi. Ayrıca programın eski konuklarından olan Fatma, Esra Erol’un kapısını bu kez Ahmet’ten boşanmak için çaldı.

Esra Erol’da Programı 6 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Esra Erol’da programı, 6 Ekim Çarşamba günü de seyircisi ile buluşacak. Herkesin gündemine bir anda oturan ilginç yüzleşmesine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı, arabuluculuk misyonu için de çalışmalarını sürdürecek. Yeni bölümü ile bugün seyircisi karşısında olacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.