Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 8 Ekim Yeni Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda da seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, sevilen hikayesini giderek daha heyecanlı hale getiriyor. Yeni bölümünde seyircisini şok üstüne şok edecek olan Aşk Mantık İntikam dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda da seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, sevilen hikayesini giderek daha heyecanlı hale getiriyor. Yeni bölümünde seyircisini şok üstüne şok edecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam saat 20.00’da başlıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 15. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 16. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Yaz sezonundan bu yana seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden FOX TV ekranlarına uyarlanmaya kaldığı yerden devam ediyor. No:9 Productions imzası ile ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerini ise, Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden iddialı isimler paylaşıyor. Öte yandan Ozan ve Esra’nın aşkını aşk, mantık ve intikam çevresinde konu alan ve dönemin popüler dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam dizisi, her hafta cuma günü saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Aşk Mantık İntikam Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 15.bölümü ile seyircisini buluşturdu. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Çınar şirketin kutlama partisinde, Esra’ya karşı olan hislerini daha fazla gizlememeye karar verdi. Esra’nın kendisinden hoşlandığını düşünen Çınar, Esra’ya hislerini açarken, Ozan’a yakalandı. Gördüğü manzara karşısında yıkılan Ozan, aradan çekilmeyi düşünmeye başladı. Çağla’nın tehditlerine boyun eğmemek için Zeyno’dan destek alan Esra ise, Ozan’a her şeye anlatmayı karar verdi. Ancak Esra, Ozan’a gerçekleri anlatamadan büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 16. Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümü ile bu hafta da FOX TV ekranlarındaki yerini alacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 16. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 16. bölüm fragmanına göre; Çağla, Esra’ya istemeden bir zarar verecek. Esra’nın ortadan kaybolduğunu fark eden Ozan, Çağla’ya Esra’yı soracak. Esra’yı yerde yatarken bulan Ozan, onu kurtarmak için harekete geçecek. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.