Teşkilat Dizisi Yeni Sezon 17. Bölüm Full İzle! 10 Ekim 2021 Teşkilat Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 3. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 17. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Teşkilat dizisi, aksiyon dolu hikayesine ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Ekibin bir kez daha sınanacağı Teşkilat dizisinin yeni bölümü, bu pazar saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Teşkilat dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi 16. bölümde neler yaşandı? İşte, Teşkilat dizisine dair tüm detaylar…

İkinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Teşkilat dizisi, aksiyon dolu yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Teşkilat dizisi, bu sezon; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi isimlerin usta oyunculuk performansları ile ekranlara geliyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın içerisinde özel olarak kurulan bir ekibin iş ve özel yaşamını konu alan Teşkilat dizisi, her pazar saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısında oluyor.

Teşkilat Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarına geçtiğimiz hafta da gelen Teşkilat dizisi, seyircisinin karşısına en son 16. bölümünü çıkardı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; Zehra’nın eski eşi Kemal’in de içinde mühendis olarak bulunduğu Mavi Vatan gemisi, terör örgütleri tarafından patlatıldı. Bu patlamada vefat eden Kemal, Zehra’yı gözyaşlarına boğarken, ekibin bu olayın peşine düşmesine neden oldu. Yeni olayını araştırmaya başlayan ekip, bir yandan da ele geçirdiği Ceren’i konuşturmak için kolları sıvadı. Mavi Vatan sabotajı ile ilgili Ceren’den bilgi almaya çalışan ekip, hiç beklemedikleri bir saldırı ile yeniden göreve çıktı.

Teşkilat Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her pazar seyircisi ile buluşmaya devam eden Teşkilat dizisi, bu hafta 17. bölümünü ekranlara getirecek. Teşkilat dizisinin yayınlanan 17. bölüm fragmanına göre; Zehra ekibe veda etmek için harekete geçecek. Serdar, Zehra’nın gitmemesini isterken, nedenini henüz açıklayamayacak. Öte yandan Ceren’in sorgusuna giren Serdar, koordinatları öğrenmeye çalışırken, Ceren’in bir kızı olduğunu öğrenerek, şoke olacak. Heyecanlı bir bölüm ile daha ekranlara gelecek olan Teşkilat dizisi, bu pazar saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.