Müge Anlı 14 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 14 Ekim 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İzlenme rekorlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı cinayet dosyaları ile seyircisini her an ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ekranlardaki yerini alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ekim’de neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarının reyting fenomeni olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 2008 yılından bu yana ekranlardaki yerini kesintisiz bir biçimde almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, her geçen gün gördüğü ilgiyi de artırıyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayet dosyaları ile gündemleri ele geçirmeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 13 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 13 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayet dosyalarının peşine düşemeye devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 18 gündür kayıp olan Selçuk aranmaya devam etti. Selçuk’tan hiçbir haber alınmadığını belirten Müge Anlı, bölgede yapılan çalışmaları seyircisine izletti. Selçuk’un yeni eşi Cansu’nun “Eşim evde Tarık’ı aramaya başladı” sözü sonrası konuyla ilgili iddialara cevap veren Tarık, Selçuk’un kendisinin yanından gittiğini, evde kendisinin aramasının anlamsız olduğunu söyledi. Selçuk’un arkadaşları da hakkındaki iddialara yanıt verirken, Selçuk’un annesi herkesten şüphelendiğinin altını çizdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 14 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ekranlardaki yerini almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 14 Ekim 2021 Perşembe günü de seyircisinin karşısında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde ele alınan cinayet dosyaları ile ilgili sıcak gelişmeler seyirciye aktarılacak. Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.