Camdaki Kız Dizisi 15. Bölüm Full İzle! 14 Ekim 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 15. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta heyecanlı bir bölümü ile ekranlara gelecek olan Camdaki Kız dizisi, perşembe saat 20.00’da ekranlardaki yerini alıyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 14. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizisi, heyecan verici hikayesi ile ekranlara gelmeye yeni sezonu ile devam ediyor. Yeni sezonunda çok merak edilen Hayri karakterini Cihangir Ceyhan’a emanet eden Camdaki Kız, bu sezon da Nalan’ın dram dolu hikayesini anlatıyor. Yeni bölümleri seyircisi tarafından merakla beklenen Camdaki Kız dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Camdaki Kız Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Camdaki Kız dizisi, seyircisinin karşısına 14. bölümü ile çıktı. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Nalan, Sedat'a tam yaklaşmaya çalıştığı anda Cana’nın odada olduğunu gören Sedat, Nalan’ı otel odasından göndermek için Cana ile birlikte bir plan yaptı. Arkadaşı Kaan’ın kaza geçirdiği yalanını söyleyen Sedat, akıllı bir plan ile önce Nalan’dan, ardından ise, annesi ve babasının gazabından kurtuldu. Şirketin başına geçmek için gece gündüz çalışmaya başlayan Sedat, hiç beklemediği anda Raşit eniştesinin desteği ile babasının çok istediği krediyi alınca, evin gözdesi haline de gelmeyi başardı. Selen bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemezken; Muzo, Sedat’ı takdir etti. Rafet’in onayını almanın yolunun Nalan’dan geçtiğini anlayan Sedat, Nalan’ı bir balayına çıkarmaya karar verdi. Ancak Rafet Koroğlu’nun Sedat ve Nalan’ın yanına Hayri’yi şoför vermesi, Hayri’nin Sedat’ın istenmeyen bir konuşmasına tanıklık etmesine neden oldu.

Camdaki Kız Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta ekranlara yeni bölümü ile gelecek olan Camdaki Kız dizisi, 15. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 15. bölüm fragmanına göre; Alp, Cana’ya boşanma davası açacakken, Sedat ve Cana’yı rezil etmek ile tehdit edecek. Feride, Sedat ile Nalan’ın arasında bir şeyler yaşandığını öğrenince Nalan’ı affedecek. Öte yandan Nalan’ın ayağı takılıp düşmesi ve magazin basınından kaçması için yardımcı olacak kişi, Hayri olacak. Fenomen dizi Camdaki Kız, bu akşam yeni bölümü ile saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.