Esra Erol'da 15 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 15 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 15 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 15 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 15 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 15 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı yeni gününe bomba gibi gelişmeleri ile başlıyor. İlginç yüzleşmeleri ile her gün Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 15 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 14 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Kayıpları arayan, biyolojik ailelerini bulmak isteyenlerini stüdyosunda ağırlayan ve çiftler arasında kamusal arabuluculuk görevini üstlenen Esra Erol’da programı 2015 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç aldatma hikayeleri ve çiftler arasındaki yüzleşmeleri ile her bölümünde Türkiye’nin gündemini değiştiren Esra Erol’da programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 14 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 14 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Esra Erol’da programı, seyircisinin karşısına ilginç konu ve konukları ile çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; eşi Gülşen Hanım ile bir kez daha yüzleşen Mustafa Bey, düşünüp taşındığını ve eşinden boşanmanın en iyisi olacağına karar verdiğini söyledi. Dünkü yayının ardından şiddetli kavga ettikleri öğrenilen çift, boşanma konusunda hemfikir olduklarını dile getirdi. Dün gece Mustafa Bey’in kendisine bir kez daha 1 TL gönderdiğini söyleyen Gülşen Hanım ise, havalenin açıklama kısmında “Nolur beni affet Karıcığım” yazdığını belirtti. Çocukları için böyle bir şey yaptığını söyleyen Mustafa Bey, ardından düşündüğünü ve artık boşanmak istediğini söyledi. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Mehmet Bey, eşi Şaduman Hanım ve evinde misafir ettiği Emrullah Bey tarafından dolandırıldığını iddia etti. Öte yandan tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Mehmet Bey ve Gülfidan Hanım bir kez daha yüzleşti.

Esra Erol’da Programı 15 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol’da 15 Ekim 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde çiftler arasındaki yüzleşmeler kaldığı yerden devam edecek. Mehmet Bey ve Gülfidan Hanım’ın boşanma yolundaki son kararını alacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.