Yalancılar Ve Mumları Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 17 Ekim 2021 Yalancılar Ve Mumları Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni fenomeni Yalancılar ve Mumları dizisi, yeni bölümleri ile hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Sizde sevilen bu dizinin son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linkine ulaşmak istiyorsanız işte size detaylar...

FOX TV ekranlarının yeni fenomeni Yalancılar ve Mumları dizisi, yeni bölümleri ile hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Seyircisinin tüm dikkatini şimdiden üzerine çeken Yalancılar ve Mumları dizisi, ele aldığı konudaki sır perdesini yavaş yavaş aralıyor. Peki, Yalancılar ve Mumları 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancılar ve Mumları 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Yalancılar ve Mumları dizisi, Med Yapım imzası ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanarak ekranlara getirilen Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosunda; Elçin Sangu (Meliha), Ceren Moray (Elif), Şafak Pakdemir (Şebnem), Burcu Gölgedar (Leyla), Feyyaz Duman (Yakup), İsmail Demirci (Engin), İlker Kızmaz (Hasan) ve Melike Güner (Şerife) gibi birbirinden çok sevilen isimler bulunuyor. Dört arkadaşın yaşamını ve sırlarını konu alan Yalancılar ve Mumları dizisi, her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yalancılar ve Mumları 2. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yalancılar ve Mumları dizisi, 2. bölümü ile FOX TV ekranlarındaki yerini aldı. Yalancılar ve Mumları dizisinin son bölümünde; evinde davetsiz bir misafir bulan Elif, hayatını ve aldığı kararları yeniden sorgulamaya başladı. Şerife’den şüphelenmeye başlayan Elif, ondan iyi bir açıklama almak için konuyla ilgili sorular sordu. Tüm bunların ortasında gizlenmeye devam eden Engin, yaşananlar karşısında yeni bir plan daha kurmaya karar verdi. Babasının kendisini hatırlamaması nedeniyle bir hayli üzgün olan Ceyda ve Hasan’ın ilgisizliğinden bunalan Şebnem ise, Meliha’nın sorununun henüz farkında değildi.

Yalancılar ve Mumları 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 3. bölümü ile gelecek olan Yalancılar ve Mumları dizisi, hikayesindeki sır perdesini aralamaya başlayacak. Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlanan 3. bölüm fragmanına göre; okul etkinliği için Yakup ve Elif’i yeniden bir araya getirecek. Elif, evine gelen adamlardan Yakup sayesinde kurtulacakken; Engin eve gizlice girip aradığı şeyi bulmaya çalışacak. Elif, Engin’in yaşadığını öğrenmek ile boğuşurken; Şebnem kocasını başka biri ile görecek. Öte yandan Meliha, Rafet ile olan geçmişini hatırlamaya başlayacak. Ekranların yeni fenomeni Yalancılar ve Mumları dizisi, bu pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.