Esra Erol'da 19 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Ekim 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 19 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Merak edilen yüzleşmeleri ile haftanın ikinci gününde de seyircisinin karşısında olacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de canlı yayına geçiyor. Peki, Esra Erol’da programı 19 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 18 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen ikinci gündüz kuşağı programı olan Esra Erol’da yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya bu hafta da devam ediyor. Merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, çiftler arasındaki kamusal arabuluculuk misyonu ile ekranlara geliyor. Ekranların sevilen programı Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla canlı yayınına başlıyor.  

Esra Erol’da Programı 18 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 18 Ekim 2021 Pazartesi günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; evden kaçan eşini aramak için stüdyoya gelen Hasan Bey, eşi Ayşe Hanım ile yüzleşti. “Kocam üzerinde sihir var diye beni hocaya götürdü” diyen Ayşe Hanım seyirciyi şaşkına döndürürken, Hasan Bey, hakkındaki iddiaları ret etti. Esra Erol’da programının dünkü yayınının ikinci konuğu olan Pakize Hanım, “Kızımı halam kaçırdı” diye stüdyoya geldi. Kızını yurda verdiklerini belirten Pakize Hanım, stüdyoda isyan etti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Meryem Hanım, kocasının kendisine deli dediğini söyleyerek, çocuklarını kendisinden kaçırdığını söyledi. Çocuklarına yazdığı mektubu okurken, gözyaşlarına boğulan Meryem Hanım, stüdyoda sinirlenerek, ayakkabılarını fırlattı. Ali Rıza Bey ise, 32 yaşındaki Zeynep Hanım ve eşi Hasan Bey tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Esra Erol’da Programı 19 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da yeni bölümü ile 19 Ekim 2021 Salı günü de seyircisinin karşısında olacak. Konuklarının karşılıklı olarak ortaya attığı iddiaları kontrol ederek, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.