Sadakatsiz 35. Bölüm 2021 Full İzle! 20 Ekim 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 35. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam eden Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonunda da iddialı bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni sezonunda başrollerine Berkay Ateş’i ekleyen Sadakatsiz dizisi, bu akşam çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 34. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Dünyaca ünlü bir dizi olan Doctor Foster isimli yapımdan senaryoya uyarlanan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarındaki ikinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Med Yapım imzası ile ekranlardaki yerini alan Sadakatsiz dizisi, ekranların en çok izlenen yapımı olmayı ikinci sezonunda da başarıyor. Kanal D ekranlarına 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana gelmeye başlayan Sadakatsiz dizisi başrollerini bu sezon Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduruyor. Yeni sezonunda Asya ile Derin’in değişen hayatlarını konu alan Sadakatsiz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Sadakatsiz dizisi, 34. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; esrarengiz hastası ile birden yakınlaşmaya başlayan Asya, adını bile bilmediği Aras’a yardım etmek için Aras’ın peşine düştü. Geçmişini hatırlatmak için Aras’a yardım eden Asya, peşine düşen Kadir’den habersiz bir şekilde Aras ile onun hatırlayabileceği yerleri gezmeye başladı. Yürüdüğünü herkesten gizleyen Derin ise, Volkan'ın peşine düştü. Volkan’ın Asya’ya girdiğini görünce bahçeyi gözetlemeye başlayan Derin, Aras ile karşılaşınca onu hemencecik tanıdı. Derin’in Aras’ı nereden tanıdığı bilinmezken; Volkan, Aras’ın hayatlarında olmalarından bir hayli rahatsız olmaya başladı.

Sadakatsiz Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Sadakatsiz dizisi, 35. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 35. bölüm fragmanına göre; Aras'ın Asya ile olan yakınlığı Volkan'ı kıskançlık krizlerine sokacak. Öte yandan Aras ile Asya’nın geçmişteki bağlarının gizemi yavaş yavaş çözülmeye başlanacak. Aras ile Asya’nın öpüşeceği Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.