Esra Erol'da 22 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 22 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 22 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 22 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 22 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranlarının güvenilir isimlerinden biri olan Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol'da programı ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftanın son gününde merak edilen yüzleşmeleri ile ekranlara gelecek olan Esra Erol'da bugün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 22 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 21 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ekranlardaki yerini 2015 yılından bu yana Esra Erol'da programı ile alan ünlü sunucu Esra Erol, uzun bir süredir farklı bir format ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Boşanmak isteyen çiftler, kayıp yakınları ve biyolojik ailesini bulmak isteyen kişileri konuk eden Esra Erol'da programı, gerçek yaşam öyküleri ile tüm Türkiye’nin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. İlginç yüzleşmeleri ile hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol'da programı, saat 16.20’de seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 21 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarına en son 21 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Esra Erol'da programı, merak edilen yüzleşmelerinin ikinci perdesi ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol'da programının son bölümünde; eşi ve çocuğunu terk ederek, Hasan isminde bir şahsa kaçan Ayşe Hanım, eşi Hüseyin beyi suçladı. Çocuklarından vazgeçmeyeceğini söyleyen Ayşe Hanım, eşi Hüseyin Bey’den boşanmak istediğini, çocuklarının ise, velayetini istediğini belirtti. Esra Erol’da programının olaylı çiftlerinden olan Meryem Hanım ve Yusuf Bey boşanma şartlarını konuşmak için yeniden yüz yüze geldi. Bir gün önce eşi ile boşanma şartlarını konuştuğunu belirten Meryem Hanım, görüntülerde güneş gözlüğü takmış bir vaziyette görüntülenmişti. Esra Erol, Meryem Hanım’a neden stüdyonun içerisinde güneş gözlüğü taktığını sorduğunda ise, Meryem Hanım, eşi ile göz göze gelmek istemediği için güneş gözlüğü taktığını belirtti. Boşanmak için anlaşamadıklarını belirten çift, çocuklar için kararın çocuk esirgeme kurumunun vermesini istediklerini belirtti.

Esra Erol’da Programı 22 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Gündüz kuşağının en çok izlenen ikinci programı olan Esra Erol'da 22 Ekim 2021 Cuma günü bu haftanın son canlı yayını ile seyircisinin karşısına olacak. Esra Erol'da programının yeni bölümünde, haftanın son yüzleşmeleri gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilen yüzleşmelerin ardından çiftlerin boşanma ve barışma yönündeki son kararlarını alacak olan Esra Erol'da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.