Esra Erol'da 29 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 29 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 29 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 29 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 29 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok konuşulan gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu haftanın son yayınını yapacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Esra Erol’da programı 29 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 28 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranları aracılığıyla 2015 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol’da programı, gündüz kuşağının en etkili programları arasındaki yerini yeni bölümleri ile almaya devam ediyor. İlginç aldatma hikayelerinin taraflarını ve kayıp yakınlarını arayan gözü yaşlı aile üyelerini stüdyosunda ağırlamaya devam eden Esra Erol’da programı, konuklarının yaşam öyküleri ile her gün seyircisini şaşırtmayı başarıyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 28 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 28 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmelerine haftanın dördüncü gününde de devam etti. Esra Erol’da programının son bölümüne konuk olan Ahmet Bey, eşi Dilek Hanım’ın 8 Ekim’de evden kaçtığını ve kendisini neden terk ettiğini bilmediğini, ancak mahallenin kasabı ile bir ilişkisi olduğunu düşündüğünü söyledi. İddialara yanıt vermek için telefon ile canlı yayına bağlanan Dilek Hanım, böyle bir şeyin olmadığını, açtığı yufkacıda kasabın kendisine yardım ettiğini, zaten yıllardır eşinden ayrılmak istediğini söyledi. Programın bir diğer konuğu olan Ümit Hanım, 4,5 aylık hamile olan 19 yaşında ve yüzde 50 engelli kızı Gülseren’i aramak için stüdyoya geldi. Kızının bir müzikholda çalıştığını söyleyen Ümit Hanım, kandırıldığından şüphe ettiğini söyledi. Öte yandan günlerdir programın merak edilen yüzleşmelerinden biri olmayı başaran Hatice Hanım ile oğlu Emrullah ve gelini Seda bir kez daha karşı karşıya geldi.

Esra Erol’da Programı 29 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ekranlardaki yerini almaya devam eden Esra Erol’da programı, 29 Ekim 2021 Cuma günü haftanın son canlı yayını gerçekleştirecek. Güne 29 Ekim 2Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak başlayacak olan Esra Erol’da programı, devam eden saatlerde merak edilen yüzleşmelerini gerçekleştirecek. Kayıplarını arayan kişilere müjdeli haberleri verecek olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.