Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 29 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri haline gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Esra ve Ozan’ın sonunda kavuşacağı Aşk Mantık İntikam dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri haline gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Esra ve Ozan’ın sonunda kavuşacağı Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 18. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 19. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Yaz sezonundan bu yana FOX TV ekranlarındaki yerini korumayı başaran Aşk Mantık İntikam dizisi, bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden senaryoya uyarlanarak, ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. No:9 Productions imzası ile seyircisinin karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi başrollerinde ise; Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduruyor. Bir süredir Ozan ile Esra’nın gelgitli ilişkisini konu alan Aşk Mantık İntikam dizisi, her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Aşk Mantık İntikam Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 22 Ekim 2021 Cuma günü gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 18. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Çağla’nın hazırladığı tuzağa düşen Esra, rakip firmaya bilgi sızdırmak iddiası ile suçlanmaya başladı. Çağla’nın hamlesine karşın iyi bir hamle yapan Ozan, Esra’nın konuyla herhangi bir ilgisi olmadığını ortaya koydu. Bunun üzerine Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düştü ve Çağla’nın ismine ulaştı. Çağla ile sert bir yüzleşme geçiren Çınar, bunu şirkete nasıl yaptığını anlamakta zorlandı. Öte yandan Ekrem ve Elif’in aniden ortadan kaybolması, Esra ve Ozan arasında da bir yüzleşmenin yaşanmasına neden oldu.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 19. Bölümde Neler Olacak?

Bu hafta ekranlara yeni bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 19. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 19. bölüm fragmanına göre; Çağla’nın yaptıklarını öğrenen Ozan, boşanma davası açacak. Çağla’ya yapılan bu hareketi cezasız bırakmak istemeyen kardeşi Çınar ve babası Ozan’ı yönetim kurulu üyeliğinden alacak. Öte yandan Ozan ve Esra her şeye rağmen birlikte olmaya karar verecek. Seyircisi tarafından merak ile beklenilen Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.