Elkızı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 30 Ekim 2021 Elkızı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezona FOX TV ekranlarından iddialı bir giriş yapan Elkızı dizisi, ilk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Dram dolu bir hikaye ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Elkızı dizisinin 1. bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Elkızı 2. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Elkızı, hikayesini derinleştirmeye başlıyor. Bu hafta ikinci bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Elkızı dizisi, iddialı hikayesini bir kez daha konuşturmayı amaçlıyor. Peki, Elkızı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elkızı dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Geçtiğimiz hafta itibariyle FOX TV ekranları aracılığıyla televizyon izleyicisinin karşısına çıkmaya başlayan Elkızı dizisi, sezonun iddialı yapımları arasına girmeye çok yaklaşıyor. İlk bölümünden yoğun bir ilgi gören Elkızı dizisi, oyuncu kadrosunda ise; Sevda Erginci (Ezo Bozdağlı), İsmail Ege Şaşmaz (Harun Karasu), Perihan Savaş (Cavidan Bozdağlı), Fikret Kuşkan (Resul Bozdağlı), Münir Can Cindoruk (Ali Demir), Sedef Avcı (Zeliha Bozdağlı), Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli, Macit Koper, Nur Yazar, Mesut Kaytan, Beyza Dolu, Zeynep Ülsever, Can Büyükaltay, Alayça Öztürk gibi iddialı isimleri buluşturuyor. Ezo isimli genç bir kadının hayatını konu alan Elkızı dizisi, her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanmaya başlıyor.

Elkızı Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 23 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen Elkızı dizisi, 1. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Hayalleri için savaşan Ezo’nun bu hayatta tutunduğu iki şey olan anıları ve annesinden kendisine kalanları Ezo’nun elinden almak isteyen bir baba ve babaanne ile ekranlara gelen Elkızı dizisi, Ezo’nun başkaldırısını ele almaya başladı. Elkızı dizisinin son bölümünde Ezo kaybettiği her şeyi ailesinden geri almak için savaşmaya ve babası ile babaannesine boyun eğmeye karar verdi.

Elkızı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 2. bölümü ile gelecek olan Elkızı dizisi, hikayesini derinleştirmeye başlayacak. Elkızı dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre; çiftlikte çıkan yangın sorumlusu olarak Ezo görülecek. Bu suçu üstlenen Ezo, bundan pişmanlık duymadığını babaannesine belirtecekken; annesinin ölümü ile ilgili de babaannesi ile yüzleşecek. Ekranların çiçeği burnunda dizisi Elkızı, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.