Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm 2021 Full İzle! 2 Kasım 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Herşey 7. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının yeni fenomeni olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yine çok konuşulacağa benziyor! Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 6. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezona FOX TV ekranlarından giriş yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi birbirinden iddialı isimlerin oyunculuk performansları ile seyircisinin karşısına çıkıyor. BBC yapımı “The Split” dizisinden senaryoya uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, MF Yapım imzası ile her salı saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 6. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 26 Ekim 2021 Salı günü gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 6. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son bölümünde; Azra, Sergen’e Jale’nin bıraktığı mesajı dinledikten sonra onlar ile yüzleşmek için otele gitti. Yüzleşmenin ardından Sergen’in kendisini aldattığından kesinlikle emin olan Azra, boşanmaya karar verdi. Bu sırada Berksoy davasını Sergen’in bulduğu bir para transferi ile kazanan Azra, Cevher Hukuk’u iflasın eşiğinde bırakmak zorunda kaldı. Ural’ın velayet davası için kolları sıvayan Sanem ise, ilginç bir plan ile Eylül’ün sakladığı şeyi bulmaya çok yaklaştı. Öte yandan boşanma sürecinde Yıldırım’a karşı Sergen iyice bilenirken; Azra’nın boşanmaktan aniden vazgeçmesi Yıldırım’ı hayal kırıklığına uğrattı.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 7. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanına göre; yeni bir dava alacak olan Azra, ünlü bir şarkıcı olan Melisa Tercan’ın ışıklar sönünce yaşadığı zorlu hayata şahit olacak. Karısıyla arasının düzeliyor olduğunu sanan Sergen, Azra’nın sürprizi ile sarsılacakken; Jale ise Azra ve Sergen’in boşanmayacağını öğrenince yeni ve tehlikeli bir plan daha yapacak. Yeni fenomen Evlilik Hakkında Her Şey, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.