Esra Erol'da 15 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 15 Kasım 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 15 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 15 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 15 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 15 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam eden Esra Erol’da programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümü ile bugün ATV ekranlarında olacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 15 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 12 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV’nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç aldatmalara şahitlik etmeye devam eden Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Esra Erol’da Programı 12 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Erkanlara en son 12 Kasım 2021 Cuma günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerinde bir yeni perdeyi daha açtı. Esra Erol’da programının son bölümünde; bir süredir program seyircisinin büyük bir merak ile takip ettiği Sezer Bey ile Kübra Hanım, anlaşmalı bir şekilde boşandı. 2019 yılında eşini terk ederek Polat Bey’e kaçan Büşra Hanım, Polat Bey’den şiddet gördüğünü iddia ederek, Esra Erol’da programının kapısını çaldı. Stüdyoda karşı karşıya gelen Büşra Hanım ve Polat Bey’in yüzleşmesinde gergin anlar ortaya çıktı. Hakkındaki iddiaları reddeden Polat Bey, Kübra Hanım’a hiç şiddet uygulamadığını söyledi. Bir süredir kayıp olarak aranan ve Esra Erol’da programı tarafından sadece dakikalar içerisinde bulunan Hatun Hanım, ailesi ile barıştı ve kucaklaştı. Öte yandan Esra Erol’da programının son bölümünde; Ayça Hanım, 10 aylık bebeğine canlı yayında kavuştu.

Esra Erol’da Programı 15 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Bugün itibariyle yeni bir haftaya başlayacak olan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine de kaldığı yerden devam edecek. Esra Erol’da programının yeni bölümünde Büşra Hanım ve Polat Bey arasındaki yüzleşmenin üçüncü perdesi açılacak. Hatun Hanım ise, bundan sonra ne yapacağına dair son kararını verecek. Yeni bölümleri seyircisi tarafından merak ile beklenilen Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.