Esra Erol'da 18 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 18 Kasım 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 18 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 18 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 18 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 18 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Seyircisinin her derdine derman olmak için ekranlardaki yerini almaya devam eden Esra Erol’da programı, bugün sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir Esra Erol’da programının popüler çifti haline gelen Kübra ve Polat, bugün son kararını veriyor. Peki, Esra Erol’da programı 18 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 17 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar….

Merak edilen konu ve konukları ile ATV ekranlarındaki yerini 2015 yılından bu yana almaya devam eden Esra Erol’da programı, yeni sezonu ile de bir hayli ilgi görüyor. Yeni bölümlerinde çok konuşulacak yüzleşmelere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlıyor.

Esra Erol’da Programı 17 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 17 Kasım 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; Dilek Hanım, eşi Mehmet Bey’den boşanmak istediğini dile getirerek, programa konuk oldu. 6 aylık hamile iken canı hamburger çekti diye eşi tarafından sokağa atıldığını söyleyen Dilek Hanım, eşinin tek düşündüğünün para olduğunu söyledi. Telefon ile Esra Erol’da programına bağlanan Mehmet Bey, eşinin evden gidiş sebebinin hamburger değil, babasından kalan bir miras üzerine çıkan kavga olduğunu iddia etti. Esra Erol’da programının merak edilen çiftlerinden biri olan Servet Bey ve Havva Hanım bugün stüdyoda bir araya geldi. Tüm Türkiye’nin imrendiği bir aşk hikayesine sahip olan Servet Bey ve Havva Hanım’a Türkiye’nin dört bir yanından maddi destek telefonları yağdı. Sürekli karar değiştiren Büşra Hanım ise, bugün Polat Bey’e geri dönmek istediğini söyledi.

Esra Erol’da Programı 18 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 18 Kasım 2021 Perşembe günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Esra Erol’da programı, yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek. Kübra Hanım’ın son kararının alınacağı Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.