Arka Sokaklar 604. Bölüm Full İzle! 19 Kasım 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 604. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 604. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 604. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, 600 bölümü ardında bırakmış bulunuyor. Bu hafta Kanal D ekranlarına 604. bölümü ile gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, iddialı ve aksiyon dolu bir bölümünü daha seyircisinin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 604. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 603. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Bu sene 16. sezonu ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya başlayan Arka Sokaklar dizisi, aksiyon dolu maceraları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Arka Sokaklar dizisi, polisiye hikayesi ile her hafta seyircisi ekran başına kilitliyor. Yeni sezonunda da reytinglerin zirvesine oynamaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 603. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarındaki yerini en son 12 Kasım 2021 Cuma günü alan Arka Sokaklar dizisi, 603. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; bir süredir Mesut’un yanından ayrılmayan İdil, Selin’i rahatsız etmeye başlarken; üçlünün birlikte çalışacağı bir cinayet ile karşılaşması ortamın iyice gerilmesine neden oldu. Öldürülen kağıt toplayıcısı Javid üzerine araştırma yapmaya başlayan İdil, Mesut ve Selin, elde ettiği ipuçların sonunda İkbal isminde bir göçmene ulaştı. İkbal’in bir suç örgütü içerisinde olduğunu öğrenen İdil Mesut ve Selin bu kez suç örgütünü araştırmaya başladı. Cemal’in de yardımını alan üçlü araştırmalarını iyice derinleştirdi. Emekli polis Muhammer’in ağır yaralandığı olay ile ilgilenen Engin ise, olayın şüphelisi olarak Davut’un peşine düştü. Öte yandan Hüsnü Çoban’ın büyük oğlu Metin Türkiye’ye döneceğinin müjdesini verdi.

Arka Sokaklar Dizisi 604. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bu hafta ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, 604. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 604. bölüm fragmanına göre; Başak ve Engin’in arasında yeni bir kriz ortaya çıkacak. Torununu Almanya’ya kaçırmak istediklerini fark edecek olan Hüsnü ise Metin’in yanında duracak. Yeni bölümleri merak ile beklenilen Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.