Kıbrıs: Zafere Doğru 15. Bölüm Full İzle! 19 Kasım 2021 Kıbrıs: Zafere Doğru Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Kıbrıs zafere doğru, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Kıbrıs zafere doğru, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Kıbrıs zafere doğru, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Kıbrıs zafere doğru dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs zafere doğru dizisi 14. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Kıbrıs zafere doğru Dizisi 15. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam eden Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, yavaş yavaş Kıbrıs Barış Harekatı’na doğru yaklaşıyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan önceki son dönemece giriş yapıyor. Peki, Kıbrıs: Zafere Doğru 14. bölümde neler oldu? Kıbrıs: Zafere Doğru 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Kıbrıs’ta Türklerin yaşadığı zulümleri, Erenköy Direnişi’ni ve Kıbrıs Barış Harekatı’nı konu alan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, ele aldığı heyecanlı dönem hikayesi ile her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi iddialı isimler ile seyircisinin karşısına çıkan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, her cuma saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Kıbrıs: Zafere Doğru 14. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 12 Kasım 2021 Cuma günü gelen Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 14. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin son bölümünde; Yüzbaşı Cengiz Topel’in ölüm haberi Kıbrıs’a ulaştı. Bu haberin üzerine intikam yemini eden Ankaralı, tek başına Cengiz Topel’i sorgulayan Rum askerlerin peşine düştü. Ancak onu bu konuda yalnız bırakmak istemeyen Kemal Dereli, mücahitlerin de onunla olacağını belirtti. Bu konuda kimsenin sorumluluğunu almak istemeyen Ankaralı, bunun ölüm görevi olduğunu söyleyerek, yola çıktı. Ankaralı’nın gidişinin ardından gelen ikinci haber ise, Kıbrıs’ı ikinci kez hüzne boğmak üzereydi.

Kıbrıs: Zafere Doğru 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 15. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yayınlanan 15. bölüm fragmanına göre; Kıbrıs Harekatı’nın önemli noktalarından biri olan 1967 yılı işlenecek. Atina’da yaşanan cunta darbesinden sonra olayların yeniden başlayacağı Kıbrıs’ta, mücahitler ve Türk hükümeti bu kez, her şeye hazırlıklı olarak bekleyişe geçecek. Yeni bölümleri seyircisi tarafından merak ile beklenilen Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.