Esra Erol'da 24 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Kasım 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 24 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 24 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 24 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 24 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, yine gündemleri belirlemeyi başarıyor. Yeni bölümü ile bugün seyircisinin karşısında olacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 24 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 23 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan programlarından biri olmayı başaran Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kayıp yakınlarını arayanları programında konuk eden Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 23 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarına en son 23 Kasım 2021 Salı günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerinin ikinci perdesini araladı. Esra Erol’da programının yeni konuğu olan Abdülkadir Bey, bir televizyon programına numarasını gönderdiğini ve ardından kendisini arayan Yeşim Hanım tarafından dolandırıldığını iddia etti. Yeşim Hanım’a 80 binden fazla para verdiğini iddia eden Abdülkadir Bey, Yeşim Hanım’ın kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını öne sürdü. Yayına bağlanan Yeşim Hanım, birliktelikleri olduğunu reddederken, herhangi bir dolandırıcılık işinin olmadığını savundu. Esra Erol’da programının bir diğer yeni konuğu olan Halil Bey, eşi Gülcan Hanım’ın Aydoğan Bey ile kaçtığını ve yanında da kız çocuğunu götürdüğünü iddia etti. Eşi Gülcan Hanım’ın ortaya çıkmasını isteyen Halil Bey, eşinden ayrılmak istediğini ve kızını geri istediğini söyledi. Esra Erol’da programı aracılığıyla geçtiğimiz gün bulunan Merve Hanım, ailesine dönmeyi karar verdiğini söyleyerek, herkesi mutlu etti. Aynur Hanım eşi Tuncer Bey’in kendisini öz yeğeni ile aldattığını itiraf ederken; Esra Erol, Servet Bey ve Havva Hanım’ın nikah hazırlıklarının devam ettiğini duyurdu.

Esra Erol’da Programı 24 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü de ekranlardaki yerini alacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde büyük bir ilgiyle takip edilen yüzleşmeler, kaldığı yerden devam edecek. Büyük bir ilgiyle takip edilen Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.