Sana Söz 5. Bölüm 2021 Full İzle! 1 Aralık 2021 Sana Söz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan ikilisinin harika bir proje ile buluştuğu Sana Söz dizisi izleyenlere harika anlar yaşatıyor. Sizde Sana Söz dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linkine ulaşmak istiyorsanız. İşte size detaylar...

Sana Söz Dizisi 1 Aralık 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının şimdilerde en gözde yapımlarından biri haline gelmiş olan Sana Söz dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Merak edilen konusu ve gizemli olay örgüsü ile seyircisinin bir hayli dikkatini çekmiş olan Sana Söz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor. Peki, Sana Söz dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sana Söz dizisi 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezona Q3 Medya imzası ile Star TV ekranlarından giriş yapmış olan Sana Söz dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’yı bulunduran Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansin Çekili gibi renkli ve başarılı isimler yer alıyor. Polisiye teması ile her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Sana Söz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Sana Söz Dizisi 4. Bölümde Neler Oldu?

Star TV ekranlarındaki yerini en son 24 Kasım 2021 Çarşamba günü alan Sana Söz dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Sana Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe Erten'in sağlık durumunda meydana gelen değişim Rıza ve Bora’nın yeni bir hamle düşünmesini gerektirdi. Ayşe davasında birlikte çalışmaya karar veren Elif ve Ömer ise, Ayşe davasının çözüm noktası olacak olan şahidi bulmak için harekete geçti. Azmi Baba’nın kaybı ile ilgili eşi Aysel ile arasında sorun yaşamaya başlayan Ömer, evliliğini gözden geçirmeye başlarken; Erdem ile Elif arasındaki sorunlar da derinleşmeye başladı. Öte yandan Duru, Bora'nın gerçek kimliğini öğrendi ve yaşadığı hayal kırıklığı giderek derinleşmeye başladı.

Sana Söz Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Sana Söz dizisi, 5. bölüm ile ekranlardaki yerini alacak. Sana Söz dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanına göre; Ayşe davasında önemli ipuçlarına ulaşan Elif ve Ömer, Bora’yı iyice köşeye sıkıştıracak. Duru’nun Bora ile yüzleşeceği Sana Söz dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.