Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 2 Aralık 2021 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, hikayesini anlatmaya bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor. Kardeşleri bu hafta da çeşitli sınavlara tabi tutacak olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

 Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 11. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni gözdesi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 10. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Osmanlı Devleti’nin ilk kaptan-ı deryası olan Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşamını konu alan ve Barbaros kardeşlerin deniz maceralarını ekranlara getiren Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, anlattığı dönem hikayesi ile her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İlyas Reis, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil Altan, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Tolga Akkaya, Cem Bender, Gülcan Arslan, Melis Babadağ, İsmail Filiz ve Miraç Sözer gibi birbirinden renkli ve iddialı isimleri kadrosunda buluşturan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, her perşembe saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 10. Bölümünde Neler Oldu?

TRT1 ekranlarındaki yerini en son 25 Kasım 2021 Perşembe günü alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, 10. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan son bölümünde; Osmanlı Devleti’nin desteklerini arkalarına alan Barbaros kardeşler, Pietro’ya ve Unita’ya karşı yapacağı hamleleri düşünmeye başladı. Unita’nın altınlarını ele geçiren ve altınları asıl sahiplerine vermek için harekete geçen Baba Oruç, Pietro ile bir kez daha karşı karşıya gelirken; İlyas ve Eshter, Pietro’nun yakın adama Alfeo’nun peşine düştü. Hızır ile Niko ise, Işığın Kızı’nı bulmak için Tenebris Adası’na yaptıkları yolculuk sonunda karşılaştıkları tuzaklar ile mücadele etti.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, 11. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan 11. bölüm fragmanına göre; Oruç, Pietro tarafından düşürüldüğü tuzak ile mücadele ederken, Isabel’i kurtarmak için zamana karşı savaşacak. Hızır ve Meryem, sırlı kitabın gizemini çözmek için çalışmaya başlayacakken; Diego ise, Derviş’in peşine düşecek. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.