Esra Erol'da 20 Aralık 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Aralık 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 20 Aralık 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 20 Aralık 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 20 Aralık 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 20 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının güçlü isimlerinden biri olan Esra Erol’da programı, yeni bir haftaya başlamak için geri sayıma geçiyor. Birbirinden iddialı yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 17 Aralık gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 20 Aralık’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının sevilen programlarından biri olan Esra Erol’da yeni bir haftaya başlamak için tüm hazırlıklarını tamamlamış bulunuyor. Kayıp yakınlarını stüdyoda ağırlamaya devam edecek olan Esra Erol’da programı, gerçek öykülerden beslenen bir reality şov yapıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde seyircisi ile buluşuyor.

Esra Erol’da Programı 17 Aralık’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlardaki yerini en son 17 Aralık 2021 Cuma günü alan Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; İsmail Bey ve Önder Bey kayıp kadın Aysel Hanım’ı aramak için Esra Erol’a başvurdu. Aysel Hanım’ın babası olan İsmail Bey kızının aniden ortadan kaybolduğunu söylerken; Aysel Hanım’ın nişanlısı olan Önder Bey, nişanlısının evlenmelerine 2 gün kala abisinden 5 TL alıp markete gidiyorum diye evden çıktığın ve bir daha geri dönmediğini belirtti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Fatma Hanım, kayıp kızı Emeti Hanım’ı aramak için stüdyoya geldi. Canlı yayına bağlanan ve sadece dakikalar içerisinde bulunan Emeti, sağlıklı olduğunu ve geri dönmeyeceğini söyledi. Esra Erol’da programının üçüncü konuğu olan Arzu Hanım, annesini bulmak için stüdyoya geldiğini belirtti. Esra Erol’da programının bir süredir merak ile takip edilen isimlerinden biri olan Muzaffer Bey’in Esra Erol’da programını terk ettiği öğrenildi. Telefonla Esra Erol’da programına bağlanarak kaçmadığını söyleyen Muzaffer Bet, Esra Erol’un kendisini kötü adam ilan ettiği için programdan ayrıldığını söyledi.

Esra Erol’da Programı 20 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bir haftaya başlayacak olan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerini seyircisinin karşısına çıkarmaya devam edecek. Olayların perde arkası ile ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.