Yargı Dizisi 15. Bölüm Full İzle! 9 Ocak 2021 Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile bu pazar seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde…

 Yargı Dizisi 15. Bölüm KANAL D İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının fenomen yapımı olan Yargı dizisi, ekranlara iki haftalık ara vermeye hazırlanıyor. İki hafta sonra yeniden Kanal D ekranlarında olacak olan Yargı dizisi, 15. bölüm fragmanını da yayınlamış bulunuyor. Peki, Yargı dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 14. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ay Yapım imzası ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya devam eden Yargı dizisi, adalet üzerine kurulu gizem dolu konusu ile seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Reytinglerin zirvesinde yer alan Yargı dizisinin efsanevi oyuncu kadrosunda ise; Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’na ek olarak; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor. İki haftalık bir araya giren Yargı dizisinin yeni bölümleri olağan durumlarda her pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Yargı Dizisi 14. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 19 Aralık 2021 Pazar günü gelen Yargı dizisi, 14. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yargı dizisinin son bölümüne damga vuran olay Engin’in ölümü oldu. Engin'i öldürmekten gözaltına alınan Ceylin'in tutuklu yargılanması Ilgaz’ı harekete geçirdi. Ceylin’in böyle bir şey yapacağına asla inanmayan Ilgaz, hemen Ceylin’in suçsuzluğunu kanıtlamak için o gece yaşananların peşine düştü. Engin’i kimin zehirlediği bulmacası çözülemese de Engin’i cezaevinden kaçıran ismin ortaya çıkması davadaki dengeleri değiştirdi.

Yargı Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İki hafta boyunca Kanal D ekranlarına ara vermeye hazırlanan Yargı dizisi, koronavirüs kurbanı oldu. Dizinin yapım şirketi Ay Yapım sosyal medya hesabından; "Kısa bir sağlık arası veriyoruz. 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de görüşmek üzere" diyerek, dizinin iki hafta ekranlarda olmayacağını duyurdu. Öte yandan ekranlara 9 Ocak 2021 Pazar günü gelecek olan Yargı dizisi, 15. bölüm fragmanını yayınladı. Yargı dizisinin 15. bölüm fragmanına göre; Ceylin’in tutuklanması Ilgaz ile arasını daha da yakınlaştıracak. Ilgaz, Engin’i Ceylin’in öldürmediğini düşünürken; diğer herkes Ceylin’e inanmayacak. Yargı dizisi yeni bölümü ile 9 Ocak 2021 Pazar günü Kanal D ekranlarındaki yerini saat 20.00’da alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.