Esra Erol'da 28 Aralık 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 28 Aralık 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 28 Aralık 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 28 Aralık 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 28 Aralık 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 28 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Esra Erol’da programı 28 Aralık gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 27 Aralık’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının fenomen yapımı Esra Erol’da programı, 2015 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor.

Esra Erol’da Programı 27 Aralık’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlardaki yerini en son 27 Aralık 2021 Salı günü alan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; annesini aramak için stüdyoya gelen Arzu Hanım, annesi Hafize Hanım ve Hafize Hanım’ın kaçtığı kişi olan Hasan Bey ile stüdyoda yüzleşti. Çarpıcı sosyal medya paylaşımları ile tüm stüdyoyu şoke eden Hasan Bey’in yaşayan kızını sosyal medyada öldü gösterdiği ve lise öğrencisi olan kızının sosyal medyada doktor olduğunu paylaştığı ortaya çıktı. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Tuğba Hanım, çocuklarını almak için stüdyoya geldiğini ifade etti. Eşi Metin Bey’in çocuklarını dövdüğünü iddia eden Tuğba Hanım, şiddet dolu videolar ile iddiasını destekledi. Telefon ile Esra Erol’da programına bağlanan tanıklar ise, Tuğba Hanım’ın da çocuklara şiddet uyguladığını iddia etti. Öte yandan Esra Erol’da programının popüler konuklarından biri olan Gülperi Hanım, 2 yıl sonra kızı Dilek ile kucaklaştı. Sevgilisi Mülayim Bey ile stüdyoya gelen Dilek Hanım, annesinden kendilerini affetmelerini ve evlenmelerine izin vermesini istedi.

Esra Erol’da Programı 28 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Merak ile takip edilen yapımların başından gelen Esra Erol’da programı, 28 Aralık 2021 Salı günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde büyük bir ilgi gören yüzleşmeler kaldığı yerden devam edecek. Sıcak gelişmeleri ile ekranlara gelecek olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.